Fris design en duidelijke online communicatie

Om hun klanten nog beter te begeleiden in het (ver)koopproces, zorgde Innomedio voor een fris design en duidelijke online communicatie aangevuld met de integratie van Omnicasa, een software specifiek voor de vastgoedsector.

Over Immo De Laet

Immo De Laet is een erkende vastgoedmakelaar met maar liefst acht kantoren in regio Antwerpen. Met o.a. juridische ondersteuning en een eerlijke en correcte schatting van elke woning garandeert deze vastgoedmakelaar een kwalitatieve service.

Wat we deden

Websiteproductenoverzicht gekoppeld met ERP & Online marketing

Bezoek immodelaet.be

Fris design & online communicatie

Innomedio heeft de website van Immo De Laet onder handen genomen. Door het opfrissen van het design, duidelijke online communicatie en de integratie van een zoekfilter kunnen alle potentiële kopers en huurders in één omslag het uitgebreid aanbod filteren op basis van eigen wensen. De zoektocht naar een droomwoning wordt dus een stuk eenvoudiger.

Online ondersteuning voor makelaar & klant

Software voor vastgoedsector

Ook werd er door Innomedio een koppeling op maat geïntegreerd met Omnicasa. Deze koppeling biedt een betere ondersteuning voor administratie, boekhouding en andere zakelijke aspecten van een vastgoedkantoor. Wij zorgen ervoor dat de meest efficiënte werkwijze steeds gehanteerd kan worden.

Online platform voor verkopers

Om verkopers extra ondersteuning te bieden, heeft Innomedio een online platform gecreëerd. Via dit platform beschikken verkopers en verhuurders over een persoonlijke login om de webstatistieken van hun woning op te volgen. Zo zijn ze steeds op de hoogte van hoe goed de woning in de markt ligt en kunnen ze potentiële kopers nauw opvolgen.

Hoe kunnen we
jou helpen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak Terug naar referenties