Nieuwe website en volledig geautomatiseerde
& geïntegreerde webshop

Met de aanwezigheid van een uitgebreide zoekfunctie, kan de bezoeker efficiënt de juiste kunstoplossing voor zijn project vinden in de volledige website/webshop.

Over Vosschemie

Vosschemie Benelux staat al 50 jaar bekend voor het bieden van tal van innoverende kunststofoplossingen voor de doe-het-zelver, vakman en composietindustrie. Het aanleggen van een zwemvijver, de creatie van een kunstwerk, het maken van protheses… Vosschemie Benelux treedt voor elk project op als inspirerende partner.

Om het jubileumjaar feestelijk in te zetten ontwikkelde Innomedio een nieuwe website en volledig geautomatiseerde en geïntegreerde webshop. Met de aanwezigheid van een interactieve zoekfunctie, kan de bezoeker snel en efficiënt de juiste kunstoplossing voor zijn project vinden.

Wat we deden

Webshop met ERP koppeling, Online marketing & Instore applicatie

Bezoek vosschemie-benelux.com

Optimale gebruikservaring

Bij het bieden van de juiste kunstoplossing voor elk project staat een goed advies steeds centraal. Vanuit deze missie ontwikkelde Innomedio een nieuwe website en webshop. Door een interactieve zoekfunctie en een gebruiksvriendelijk overzicht van de producten en toepassingen binnen de verschillende sectoren en doelgroepen, vindt de bezoeker al snel het geschikte product voor zijn specifiek project. De juiste kunststoffen bestellen via een webshop was nog nooit zo eenvoudig!

De webshop werd bovendien responsive gemaakt waardoor bezoekers de webshop perfect op hun smartphone of tablet kunnen raadplegen.

Webshop met ERP-koppeling

De webshop werd volledig geautomatiseerd en geïntegreerd met het aanwezige ERP-systeem. Alle data en informatie, zoals prijszetting, voorraadsysteem en bestellingen, komen samen in één systeem en worden automatisch verwerkt. Dit maakt het niet alleen voor Vosschemie Benelux veel makkelijker, maar zo kunnen zij ook een betere service aan hun klanten aanbieden.

Volledige uitwerking online marketing

Zoekmachineoptimalisatie

Om klanten correcte kunstoplossingen voor een project aan te bieden, is het belangrijk dat de website en -shop in alle zoekmachines goed vindbaar zijn. Een gestructureerde code, de juiste keywords en metagegevens en goed geschreven categorieteksten zorgen ervoor dat klanten snel hun weg naar de webshop vinden.

Sociale media & blog

Ook het beheer van de Facebookpagina en blog werd aan Innomedio toevertrouwd. Via de Facebookpagina en blog op de website worden klanten op de hoogte gehouden van promoties, nieuwsitems of nieuwe producten.

Nieuwsbrief

Volledig in de huisstijl van Vosschemie Benelux worden klanten persoonlijk via e-mail geïnformeerd over acties, nieuwsitems en nieuwe producten. Met een achterliggende tracking kunnen we de resultaten opvolgen en bijsturen waar nodig.

Digitale schermen in winkels

Op dit ogenblik maakt Innomedio de webshop geschikt voor digitale signage-schermen. Hierdoor zal binnenkort de webshop via digitale schermen bij verdelers in de winkels aanwezig zijn. Klanten kunnen op deze manier uitverkochte producten in de winkel via de webshop bestellen. Deze bestelling kan dan thuis of bij de verdeler geleverd worden.

We zochten een dynamische partner voor onze nieuwe website en webshop en dit hebben we zeker gevonden bij Innomedio. Tof team en goede service, we zijn dus blij met onze keuze , en onze klanten blijkbaar ook!

Dania De Moor
Dania De Moor
Vosschemie

Hoe kunnen we
jou helpen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak Terug naar referenties