Design & Branding

Met jouw visie en strategie in het achterhoofd werken we een gepersonaliseerd logo of een volledige huisstijl uit. Innomedio versterkt je bedrijfsimago.

Huisstijl

Een doordachte en krachtige huisstijl blijft langer hangen bij je (potentiële) klanten. Bij Innomedio ontwerpen we een geheel nieuwe huisstijl om de uitstraling van je bedrijf te bevorderen. En tegelijkertijd creëren we consistentie in zowel online als offline communicatie.Overal trekken we de gewenste stijl door en focussen we op herkenbaarheid.

Logo

Een gepersonaliseerd bedrijfslogo is een uniek kenmerk dat jouw bedrijf in de kijker zet. Samen met de huisstijl versterkt het logo je bedrijfsimago. Een logo (laten)ontwerpen door professionals zoals Innomedio is daarom van grote waarde. Samen bepalen we de presentatie van jouw onderneming naar de buitenwereld toe. Van voorontwerp tot finaal logo, we betrekken je bij elke stap.

Partner in video & motion design

Een video is ideaal om jouw bedrijfsactiviteiten in de verf te zetten. Uiteraard geeft een video ook dat tikkeltje meer aan het uitzicht en de dynamiek van jouw website. Daarom werken we graag samen met Dobit om mooie video's te realiseren voor onze klanten. Hieronder zie je enkele video's die wij verwerkt hebben in de websites van onze klanten.

Van Looy Group

B&L

Act Like a Coach


I want to meet those guys!

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak