Wij bouwen duurzame weboplossingen

We ontwikkelen websites, webshops en webapplicaties. We houden rekening met mobile devices en zorgen ervoor dat alles goed teruggevonden wordt in de zoekmachines. Alles erop en eraan!

Een website die scoort en gevonden wordt

We zetten het ontwerp om naar duidelijke code die bovendien zoekmachinevriendelijk is. Voorzien van boeiende teksten en het nodige beeldmateriaal is jouw organisatie meer dan ooit online. Extra functionaliteiten zoals bijvoorbeeld een offerteformulier zorgen voor een verhoogde interactie met de bezoeker. Speelt jouw bedrijf mee op de internationale markt? Dan lijkt het ons ook vanzelfsprekend dat de website meertalig is.

Alles aangepast aan mobile devices

De dag van vandaag is het ondenkbaar om een website te maken die niet compatibel is met een smartphone of tablet. Al onze websites worden daarom standaard volgens het principe van responsive webdesign opgebouwd. Dit wil zeggen dat de inhoud van de website het beeldscherm optimaal benut ongeacht het device en dat de inhoud duidelijk wordt overgebracht naar de bezoeker zonder dat er ingezoomd hoeft te worden.

Boost je verkoop met een online webwinkel

E-commerce is de toekomst, een krachtige online webwinkel een must voor je business. Innomedio bouwt stabiele webshops. Samen met jou werken we een goed onderbouwde strategie uit voor je webwinkel. Voorzien van een duidelijke flow, een luchtig ontwerp en slimme zoekfilters wordt elke webshop bij ons op maat uitgewerkt. Zo boosten we je verkoop met een slimme online webwinkel, die in de smaak valt bij je klanten.

Koppelingen op maat

Een webshop heeft voeding en interactie nodig. Systeemintegraties en webkoppelingen op maat zijn key. Om de import van producten, stockbeheer, het opvolgen van bestellingen enz. te vergemakkelijken leggen we een koppeling naar je boekhoudpakket of ERP-systeem. Zo moet je diverse data slechts op één plaats beheren. En opdat je klanten veilig kunnen betalen, integreren we het gewenste betalingssysteem. 

Kortom: al je bedrijfsprocessen vertalen we in een allround e-commerce oplossing die perfect bij je zaak past. En daar stopt het niet.

Beheer zelf makkelijk je website of webshop en laat hem renderen!

Dankzij ons gebruiksvriendelijk CMS beheer je jouw webshop of website als een professional. Maar er is meer. Want ook na de oplevering van je webproject kan je op ons rekenen. Laat je webshop verder renderen, dankzij onze opvolging en rapportage. Wat dacht je van ons aanbod online marketing om je producten blijvend te promoten? Denk aan online advertenties (SEA), social media integratie en beheer, e-mailmarketing… meetbare marketing automation volgens een duidelijke strategie. Zo’n langetermijnaanpak werkt!


I want to meet those guys!

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak