Digitale merkpositionering voor aluminiumexpert Alu-Coating

Als één van de grootste spelers in de aluminiumwereld, is Alu-Coating uit Brecht een echt referentiebedrijf. Om een sterke merkpositie te creëren voor hun producten Mato & Push-Pull, gaan onze online marketeers aan de slag met een doordachte strategie voor doelgerichte online communicatie.

Over Alu-Coating

Al sinds de oprichting in 1994, is Alu-Coating een gekende naam in de aluminiumwereld. Zo zijn ze gespecialiseerd in aluminium in de breedste zin van het woord. Knippen, frezen, plooien, lassen of poedercoaten? Name it, they got it!

Doorheen de jaren, blijft Alu-Coating zich ontplooien om nieuwigheden te kunnen realiseren, telkens met 3 belangrijke doelstellingen in het achterhoofd: gezonde groei, goede kwaliteit & vakmanschap en een uitstekende service.

Zowel voor Alu-Coating zelf, als voor de subproducten zoals Mato (aluminium gevelbekleding), Push-Pull (aluminium deurtrekkers), Outerbox (aluminium voorzetkaders) & aluminium spatwanden mag Innomedio deze doelstellingen kracht bijzetten met een digitale strategie.

Bezoek Mato »
Bezoek Push-Pull »
Bezoek Outerbox »
Bezoek Spatwanden »

Bezoek alucoating.be

Uitwerken digital merk- & branding strategy

Dagelijks worden we overspoeld door een massa aan reclameboodschappen van verschillende bedrijven. Om op te vallen tussen deze massa, is het belangrijk dat (potentiële) klanten je kennen & blijven onthouden. Dat is exact de reden waarom Alu-Coating bij Innomedio kwam aankloppen. ‘Kunnen jullie ons helpen bij het creëren van een sterke merkidentiteit?’

First things first: we starten met een grondige analyse van de huidige resultaten. We brengen de doelgroepen en doelstellingen in kaart, onderzoeken trendrapporten en analyseren de concurrentie. Op die manier weten we perfect wie we willen bereiken en hoe we ze willen bereiken.  

Op basis van onze analyse, zullen we doelgerichte én meetbare campagnes uitwerken om de juiste doelgroep naar de website te laten navigeren en hen de juiste acties te laten uitvoeren. Dankzij een frequente en nauwgezette opvolging, kunnen we achteraf het succes van onze campagnes tot in de puntjes opvolgen.


Karen Rombouts

Karen Rombouts
Sales & marketing
karen.rombouts@innomedio.be
03 321 72 58

Digitaal groeiplan voor jouw bedrijf?

Wat zijn de doelstellingen voor jouw bedrijf? Laten we het daar even over hebben tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wellicht kunnen we jou ook helpen digitaliseren. Tot binnenkort?

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets iets mis. Probeer Opnieuw. Kijk zeker na of alle verplichte velden zijn ingevuld.