Digitale versnelling voor AC|S

Als grootste speler in de Kempen is AC|S Accountants & Belastingconsulenten het referentiekantoor. Om deze sterke positie te behouden, gaan onze online marketeers aan de slag met een duidelijke strategie voor doelgerichte online communicatie.

AC|S Accountants & Belastingconsulenten

Met inmiddels al 6 vestigingen in Ravels, Herentals, Mol, Turnhout, Hoogstraten en Brecht mag AC|S Accountants & Belastingconsulent zich het grootste boekhoudkantoor van de Kempen noemen. Het kantoor bestaat ondertussen al meer dan 40 jaar en biedt een uitgebreide kennis en expertise in het volledige terrein van fiscaliteit en het financiële bedrijfsbeleid.

AC|S gelooft in digitalisatie en innovatie. Om deze visie te ondersteunen, gaat Innomedio aan de slag met de implementatie van een digitale strategie op maat van AC|S.

Nieuwe digitale strategie

Innomedio zorgt voor een volledige uitwerking van een digitale strategie om huidige bedrijfspositie van AC|S te versterken bij bedrijven en sollicitanten.

Vervolgens worden er doelgerichte én meetbare campagnes uitgewerkt om de juiste personen naar de website te trekken en hen de juiste acties te laten uitvoeren. Dankzij goede opvolging kunnen we bovendien het succes van alle acties tot in de puntjes opvolgen.


Geschreven door

Karen Vermeire

Karen Vermeire
Projectmanager
karen@innomedio.be
+32 3 304 91 58

Meer weten over een digitaal strategieplan?

Wil jij ook meegaan met de digitale versnelling? Dat begrijpen we. Daarom maken we met plezier vrijblijvend een afspraak om kennis te maken. Dan luisteren we naar je verhaal en bekijken we samen hoe een digitale strategie jouw bedrijf kan verder helpen.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets iets mis. Probeer Opnieuw. Kijk zeker na of alle verplichte velden zijn ingevuld.