Proti Balance re-digitaliseert met Innomedio

In 2013 schakelde Proti Balance ons in om hun klanten ook online naar een gezondere levensstijl te kunnen helpen. Nu, 8 jaar en een webshop later, besloten we samen dat het tijd was om hun diensten en gebalanceerde diëten in een nieuw digitaal jasje te steken.

IT & bedrijfsprocessen optimaliseren

De reden voor de re-digitalisering van Proti Balance is simpel: iedereen moet mee met de tijd. Sinds onze eerste samenwerking, waar we een kassasysteem voor hen realiseerden, zijn zowel zij als wij enorm gegroeid. Zo heeft Proti Balance ondertussen 8 vestigingen en een uitgebreid team, maar voldeden hun website en webshop eigenlijk niet meer aan de standaard van vandaag. Daarnaast werken wij ook zelf met nieuwe systemen die ons meer mogelijkheden bieden maar waarmee we helaas de oude website en webshop niet meer voldoende konden ondersteunen.

Daarom besloten we samen met Proti Balance dat het tijd was om hun digitale aanwezigheid met onze nieuwe systemen terug naar 2021 en de jaren daar voorbij te brengen.

Nieuwe webhops & een ERP-pakket

De komende periode gaan we bij Innomedio aan de slag om gloednieuwe webshops te ontwikkelen ter aanvulling van een vernieuwing van de Proti Balance website. Hiermee zal Proti Balance haar producten en diensten per doelgroep beter kunnen aanbieden en ook achter de schermen efficiënter kunnen werken.

Naast de webshops zullen we met ons zusterbedrijf Digimedio ook een nieuw ERP-pakket voorzien met koppelingen naar de website en webshops. Hier zal o.m. een kassa-, offerte- en voorraadbeheersysteem in zitten. Dit zal gebeuren met het ERP-pakket Odoo, één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke oplossingen voor kmo’s.


Jens Joosen

Jens Joosen
Zaakvoerder & sales
jens.joosen@innomedio.be

Meer weten over onze diensten en mogelijkheden?

Wil jij ook graag een webshop laten maken of meer weten over onze ERP-pakketten en -koppelingen? Contacteer ons dan vrijblijvend via het onderstaande formulier!

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets iets mis. Probeer Opnieuw. Kijk zeker na of alle verplichte velden zijn ingevuld.