Een nieuw jaar, nieuwe veranderingen bij Innomedio.

Robin De Cnodder verlaat Innomedio en Jens Joosen gaat alleen verder als eigenaar samen met een sterk team.

2012 - Het begin van Innomedio

2012 - Het begin van Innomedio

Jens:
Zowat 6 jaren geleden zaten Robin & ik naast elkaar in de klas. Elkaar kennende van een verleden waarin we allebei wielrenner waren in onze vrije tijd. Welgeteld 2 uren later wisten we het: we starten een webbureau!

Al snel zaten we in een kantoor met een duidelijke taakverdeling: Robin ontwikkelde de websites & ik nam het overige takenpakket voor mij. Al snel kwam collega 1, 2, 3, ... erbij en tussen enkele verhuizen werd het takenpakket van ons beiden anders ingevuld alsook veranderden we van puur webbureau naar full service webbureau waarbij we ook de volledige online marketing van onze klanten mee verzorgen.

Robin:
Na een jaar vol zelfreflectie heb ik gemerkt dat ik niet meer de uitdaging vind binnen Innomedio zoals de jaren voorheen. Om deze reden heb ik de beslissing genomen om Innomedio te verlaten en me (terug) in het onbekende te wagen. Ik wil me toeleggen op wat ik graag doe en waar ik energie van krijg.

2018 - de fundering voor de toekomst

Sinds de beslissing in november 2018 blikken we samen graag even terug: "Wat we samen in 6 jaar hebben opgebouwd, zijn we beiden trots op. Samen hebben we een solide fundering gelegd voor wat de toekomst mag bieden voor Innomedio."

Voor onze (nieuwe) klanten verandert er alvast niets: lopende & nieuwe projecten werden alvast mee opgenomen door onze nieuwe projectmanager, Karen Vermeire. Zo behouden we onze continuïteit.

 

Alvast bedankt voor jullie vertrouwen & tot snel!
Heeft u nog bijkomende vragen? Bel ons gerust even op!


Het ganse Innomedio-team


Karen Vermeire

Karen Vermeire
Projectmanager
karen@innomedio.be
+32 (0)3 321 72 58

Heb je nog een vraag?

Neem gerust even contact op. Wij zorgen dat jouw vraag bij de juiste persoon terecht komt en voorzien je zo spoedig mogelijk van een antwoord.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets iets mis. Probeer Opnieuw. Kijk zeker na of alle verplichte velden zijn ingevuld.