Innomedio ondersteunt 600.000m²
vastgoed als digitale partner

Innomedio werd gekozen als digitale partner voor de online ondersteuning van 600.000m² vastgoed van Groep Bolckmans. Er wordt een volledige nieuwe website ontwikkeld met een duidelijk aanbod aan bedrijfs- en residentieel vastgoed onderbouwd met digitale communicatie, van strategie tot uitvoering.

Groep bolckmans, 30 jaar ervaring in vastgoed

Groep bolckmans, 30 jaar ervaring in vastgoed

Met ruim 30 jaar ervaring in vastgoed biedt Groep Bolckmans maar liefst 600.000m² aan bedrijfspanden en KMO-units. Zaakvoerder Ronny Bolckmans en General Manager Filip Goormans gingen op zoek naar een digitale partner om de naamsbekendheid en digitale aanwezigheid van de onderneming te ondersteunen.

Wegens het groeiend aanbod aan residentiële projecten zal Innomedio door middel van doelgerichte communicatie een cruciale rol spelen in de uitbreiding van de B2C doelgroep.

Tijdens mijn eerste gesprek met Innomedio kon ik mij direct vinden in de mogelijkheden die zij aanboden voor online communicatie en development. Dat is net hetgeen wij echt nodig hebben. Ook werd er ruim aandacht besteed om de extra’s in te vullen die wij als bedrijf nodig hebben. We zullen hierdoor een positieve versnelling kunnen nemen in de snelle wereld van de communicatie.

Ronny Bolckmans
Ronny Bolckmans
Gedelegeerd Bestuurder

Digitale strategie & nieuwe website

Onze webdevelopers zijn volop in de weer en steken deze maand een tandje bij om een volledig nieuwe website voor Groep Bolckmans in slechts enkele weken te ontwikkelen. Deze nieuwe website zal gelanceerd worden tijdens de inhuldiging van de nieuwe kantoren van Groep Bolckmans op 16 & 18 oktober 2018.

Onze online marketeers hebben zich ondertussen volledig ondergedompeld in de wereld van bedrijfs- en residentieel vastgoed en hebben reeds een digitale strategie uitgewerkt. Kortom, Innomedio stoomt zich klaar voor dit uniek en uitdagend vastgoedproject.


Geschreven door

Jens Joosen

Jens Joosen
Zaakvoerder / Sales
jens@innomedio.be
+32 (0)3 321 72 58

Wil jij ook samenwerken met het Innomedio team?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets iets mis. Probeer Opnieuw. Kijk zeker na of alle verplichte velden zijn ingevuld.