Trouwe klant legt na jarenlange samenwerking nu ook een derde project bij Innomedio neer

Na een jarenlange samenwerking kiest onze trouwe klant opnieuw voor Innomedio als partner voor web en marketing. Dit keer gaat het om een gloednieuw project met tal van business mogelijkheden en nieuwe opportuniteiten voor alle partijen. Meet Furnisty! Een samenwerking tussen Bieke van Studio Uniek & In-Lease. 

Over Furnisty

Real Estate Furnishing Experts

Furnisty ontstond uit het idee van kwaliteitsvol interieur bij de professionele inrichting en installatie van studio’s en appartementen. De core business is de verkoop van meubelpakketten aan projectontwikkelaars en andere klanten. Denk maar aan het volledig inrichten van studentenkoten of appartement.

"We willen dat iedereen kan genieten van hedendaagse, trendy inrichtingen met het oog op kwaliteit, zowel van meubels als elektrische toestellen."

Aldus professionele styliste Bieke Damen en Filip Vandevoorde, Sales & Marketing Director bij In-Lease, al 30 jaar dé specialist in meubelverhuur voor particulieren en professionals. Kortom een perfect match! 

Bezoek

Een sprekend interieur voor unieke projecten

Furnisty staat investeerders en promotoren bij met het inrichten van studio’s en appartementen. Kwaliteit en professionele uitvoering staan daarbij centraal. En deze waarden worden door ons team van experts doorgetrokken doorheen het digitale traject.

Grondige analyses en een doelgerichte digitale strategie vormen de basis voor professionele communicatie om kwalitatieve leads te genereren én deze met de nodige zorg te behandelen.

 

Bezoek Bieke Damen Bezoek In-Lease

Een nieuw businessidee lanceren?

Borrelt er in jou ook een straf businessidee, maar weet je niet hoe je het (online) vindbaar kan maken? Laten we eens samen rond de tafel zitten. Een sterk web project en een digitale strategie zijn wellicht het antwoord. Tot snel? 

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets iets mis. Probeer Opnieuw. Kijk zeker na of alle verplichte velden zijn ingevuld.