Happy Weekends

Happy Weekends biedt als reisorganisatie begeleide weekendarrangementen en groepsreizen op maat aan. Een fietsweekend aan de Maaskant of liever een zeilweekend in Zeeland?

Innomedio werkte voor oprichter Paul Huysmans een interactief platform uit waarop deelnemers alle informatie kunnen bekomen en zich inschrijven voor alle groepsweekends.

Bezoek website

Bezoekers informeren

Innomedio ontwikkelde een uitgebreide informatiewebsite waarop de nadruk ligt op duidelijke communicatie. Op de website zijn alle details van de weekends aanwezig, denk aan programma, prijzen, beeldmateriaal en de beschikbare mogelijkheden. Ook andere informatie zoals veel gestelde vragen, informatie over verzekering en contactmogelijkheden kan je snel raadplegen.

Het communicatieverhaal van Happy Weekends

Oprichter Paul Huysmans kan als journalist uiteraard rekenen op een vlotte pen. Hierdoor kunnen kanalen zoals een blog, nieuwsbrief en facebookpagina voor Happy Weekends zich volop ontplooien.

Online reservaties verzamelen & beheren

Via het achterliggende CMS (of beheersysteem) kan Happy Weekends nieuwe weekends toevoegen aan de website en deze voorzien van de nodige, uitgebreide informatie. Ook beschikbare plaatsen met bijhorende kamers kunnen toegevoegd worden met prijzen.

Op deze wijze kunnen deelnemers zich snel en eenvoudig inschrijven via de website. Daarna ontvangen ze meteen een bevestiging van hun inschrijving. Klaar om op weekend te vertrekken dus.


Spreekt deze case jou aan?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief