Herco Machinery

Herco Machinery is exclusief importeur van Wallenstein-, Peruzzo- en Balfor-machines in de Benelux. Ter ondersteuning van service en verkoop werd een meertalige website ontwikkeld die klanten meteen doorverwijst naar al hun diensten. In opdracht van Herco werden ook websites gecreëerd voor Wallenstein, Peruzzo en Balfor.

Bezoek website

Wallenstein, Peruzzo & Balfor

Multibrand

Wallenstein (Canadees), Peruzzo (Italiaans) en Balfor (Italiaans) zijn enkele van de merken waarvan Herco Machinery verdeler is in de Benelux.

Voor elk merk werd een overzichtelijke website ontwikkeld. Zo kunnen klanten in hun eigen taal gedetailleerde informatie raadplegen van de verschillende producten.

Klantenservice op de eerste plaats

Online gamma

Het volledige productgamma van beide merken kan online worden geraadpleegd. Die werden voorzien van de benodigde specificaties, beeldmateriaal & demonstratievideo's.

Website als serviceplatform

Klanten van Herco kunnen via de websites van Peruzzo en Wallenstein alle nodige documenten zoals handleidingen, catalogi en prijslijsten downloaden. Die documenten zijn gecategoriseerd per product en er kan ook gezocht worden op naam.

Vind je dealer

Waar vind ik nu een dealer in de buurt? Via de dealerpagina krijg je na het invullen van jouw gemeente de dichtstbijzijnde verdelers te zien met verdere contactgegevens. Bij Wallenstein is dat iets uitgebreider. Daar kan er ook gecontroleerd worden welke producten de verdeler in stock heeft.


De klant aan het woord

Vlotte, jonge gasten die graag luisteren naar voorstellen, maar er ook zeker hun eigen positieve input aan toevoegen. Snelle en goede samenwerking. Super in communicatie en afspraken maken.

Gunther Hermans
Herco Machinery

Spreekt deze case jou aan?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief