Het Packhuys: Brocante - Decoratie - Antiek

Het Packhuys is al enkele jaren een begrip in de antiekbranche. Ze hebben een heel uitgebreid gamma van antieke kasten, retro zitmeubelen tot kleine decoratieve accessoires. De website van Het Packhuys is volledig responsive ontwikkeld. Je kan dus vanop je smartphone of tablet meer informatie aanvragen of artikelen rechtstreeks reserveren.

Bezoek website

Een website die mee is met z'n tijd

Artikelen online reserveren

Het uitgebreide online productengamma geeft je meteen een idee van wat je allemaal kan kopen bij Het Packhuys. Je krijgt de basisinformatie over een product mee zoals prijs en afmetingen. Bovendien kan je eenvoudig het gewenste artikel online reserveren. Laat je decoratie-ideeën dus al maar de vrije loop!

Beschikbaar voor elk toestel

Er wordt steeds meer mobiel gesurft. Elke leeftijd is tegenwoordig vertrouwd met een smartphone of tablet. Om die redenen werd de website van Het Packhuys geoptimaliseerd voor elk beeldschermformaat. Het grootste voordeel is dat je niet constant moet in- en uitzoomen om alles goed te kunnen lezen.

Webmarketing

Ondersteuning bij social media

Ook voor de Adwordscampagnes vertrouwt Het Packhuys op innomedio. Daarnaast lanceren we Facebookcampagnes die meer dan 20.000 mensen bereiken en onderhouden we de Facebookpagina door maandelijks nieuwe foto’s en informatie te posten.


Spreekt deze case jou aan?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief