Rent a Lounge - De partner voor uw event!

Rent a Lounge uit Herentals is dé partner voor de creatie van jouw evenement. Van babyborrels tot huwelijken, van personeelsfeesten tot beurzen, Rent a Lounge verzorgt het tot in de puntjes! Kristof Van Loy van Rent a Lounge wilde een website die mee is met z’n tijd en hun producten en diensten duidelijk in de picture zet. Innomedio werd hun partner en werkte het hele webconcept uit.

Bezoek website

Een aantrekkelijk ontwerp

Zoals steeds op maat ontworpen

Al onze ontwerpen, animaties en grafisch materiaal komen van eigen hand. Hiermee creëren we voor de klant unieke concepten op maat. Met het oog op leuke, grafische animaties ontwikkelden we een interactief pad waarin we de aanpak van Rent a Lounge duidelijk naar voren brengen.

En aangepast voor smartphone & tablet

De site past zich vlot aan op alle resoluties ongeacht het toestel waarmee je surft. Met een hoog mobiel aandeel anno 2015 is dit ook absoluut een must!

Productfiches

Mocht je nieuwsgierig zijn naar het aanbod

Met referenties zoals enkele automerken (BMW, Mercedes, Volvo, ...) en andere bekende namen als Telenet en Netflix, wordt een bezoeker al wel eens nieuwsgierig naar de producten van Rent a Lounge. Bezoekers van Rent a Lounge kunnen voor hun evenement reeds vooraf een keuze maken uit het ruime aanbod van producten. Verder kan hij ook meer informatie opvragen over een product via de website.

Altijd & overal up-to-date

Via het achterliggende CMS kan zaakvoerder Kristof Van Loy zijn producten snel wijzigen of er enkele nieuwe aan toevoegen. In een snel groeiend bedrijf waar maandelijks nieuwe producten bijkomen, is dit geen overbodige luxe.

Aangepast zoekwoordenonderzoek

Google Analytics

Via een aangepast zoekwoordenonderzoek voor Rent a Lounge werden de beste zoekresultaten bekomen door een selectie van de meest gezochte zoekwoorden in de eventbranche. Via Google Analytics kan zowel de klant als Innomedio de prestaties mee opvolgen, evalueren & bijsturen.

Spreekt deze case jou aan?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief