SELF - a healthy concept

SELF, een nieuw concept uit Herentals waarbij Laurence & Claire je graag helpen bij het realiseren van sportieve doelen. Dit zowel mentaal als fysiek. In hun ruim, modern ingerichte trainingscentrum bieden ze personal training, groepslessen en voedingsadvies aan.

Innomedio werkte de juiste online en offline mix voor hen uit.

Bezoek website

Een moderne, doelgerichte website...

De responsive website werd voorzien van een modern ontwerp dat zich richt tot 2 doelgroepen. Enerzijds wil SELF nieuwe leden aantrekken door meer informatie te geven over de verschillende groepslessen, personal coaching en voedingsadvies maar anderzijds kunnen de schema's voor de groepslessen en het weekschema ook online geraadpleegd worden via de website.

... die scoort!

Via de juiste optimalisatie van hun website wordt self-herentals.be snel teruggevonden op vaak gezochte zoekwoorden zoals 'personal trainer Herentals', 'voedingsadvies in Geel' of 'groepslessen Herentals'. Uiteraard werd hier lokaal ingezet op hun regio, gebied en doelgroep. Zowat 72,5% van de totale bezoekers komen via de organische zoekresultaten in Google, Bing of Yahoo.

Offline & online communicatiemix die werkt!

Innomedio zette de socialemediakanalen op voor SELF die nadien door hen beheerd worden. Voor de lancering van het nieuwe healthy concept ontwierp Innomedio ook de volledige huisstijl: van logo tot flyers en visitekaartjes.


De klant aan het woord

Innomedio is een enthousiast, creatief, jong & dynamisch team! Ze zijn zeer behulpzaam en geven een snelle service. We zijn dan ook super tevreden van het resultaat.

Laurence & Claire
SELF

Spreekt deze case jou aan?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief