Tuinmaterialen Meynen

Tuinmaterialen Meynen te Meerhout biedt al meer dan 30 jaar het meest complete gamma aan tuinmaterialen, constructiematerialen en tuindecoratie voor verkoop aan particulieren en aannemers in Vlaanderen en Nederland. Van verharding met kasseien en klinkers tot de meest exclusieve producten en natuursteen.

Naast hun outdoor showroom van ca. 2 ha werd ook gekozen voor een eigentijdse maar duidelijke webshop met automatische koppeling van hun voorraadsysteem. Innomedio ontwikkelde een geautomatiseerde webshop.

Bezoek website

Gebruiksvriendelijk online bestellen

Het doel van de vernieuwde webshop is om het ruime productaanbod gebruiksvriendelijker voor te stellen. Producten worden gesorteerd op type en categorie en producten met verschillende afmetingen worden samen genomen om klanten eenvoudiger hun gewenste product te laten bestellen.

Bovendien is de webshop volledig responsive gemaakt waardoor de webshop ook op smartphones en tablets probleemloos raadpleegbaar is.

Copywriting op maat, knappe SEO resultaten

Webshop laten scoren in zoekmachines

Door de vele concurrentie in online tuinmaterialen was het een absolute must om de website goed in de zoekresultaten te positioneren.

Gestructureerde code, goed omschreven categorieteksten en correcte metagegevens zorgden er onder andere voor dat tal van zoektermen zoals "online tuinmaterialen kopen", "stapstenen", "klinkerdeksels", ... uitstekend scoren.

Totaalservice van online marketing

Sociale media & nieuwsbrieven

Ook achteraf zit innomedio niet stil. Adwordscampagnes, SEO-verbeteringen maar ook voor de opvolging van hun facebookpagina vertrouwt Tuinmaterialen Meynen op Innomedio.

3-maandelijks worden klanten op de hoogte gehouden van acties, prijswijzigingen en andere nieuwsitems via een nieuwsbrief.

Google Adwords advertenties & PLA

Voor de online advertising werd gekozen voor Google Adwords. Niet enkel tekstadvertenties maar ook Google PLA (Product listing ads) werden opgemaakt. Deze advertenties met productvermeldingen genereren een aanzienlijk hogere klikfrequentie en zorgen dus veelal voor een verkoop.

Maandelijks conversierapport

Of deze online marketingcampagnes werken voor Tuinmaterialen Meynen? Jazeker! Via een uitgebreid maandelijks conversierapport brengen we hen op de hoogte via welke kanalen verkopen tot stand komen en hoeveel de omzet per kanaal bedraagt. Hierdoor kunnen we campagnes onmiddellijk bijsturen indien nodig en baseren we ons op werkelijke gegevens.


Spreekt deze case jou aan?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief