Webdesign

Alles begint bij het ontwerp van jouw webproject. We werken een aantrekkelijk design uit dat bezoekers aantrekt en hen zin geeft verder op ontdekking te gaan.

Vormgeving & lay-out

Afhankelijk van de structuur maken we een ontwerp dat past binnen de huisstijl van jouw organisatie.

Voor iedere website of webshop wordt een uniek design gemaakt dat rekening houdt met interactie en leesbaarheid. In enkele feedbackrondes stellen we dit ontwerp op punt.


Responsive design

Een website met responsive design past zichzelf aan, aan de beeldgrootte van het toestel. De inhoud van de website of webshop wordt zo opgebouwd dat je beeldscherm optimaal benut wordt en dat de inhoud duidelijk wordt overgebracht naar de bezoeker zonder dat er ingezoomd hoeft te worden.

Mobiel internetgebruik stijgt stilaan naar 40-50%. Het is dus ondenkbaar dat we onze websites niet responsive opbouwen!


Motion design

Door op maat gemaakte illustraties te laten animeren, zal jouw bezoeker meer dan eens zin krijgen om de website te ontdekken. Naast het feit dat deze mooie animaties een leuke toevoeging zijn voor het oog, kunnen ze ook ingezet worden om jouw verhaal duidelijker over te brengen.

Ons motto is "Keep It Simple" dus overdrijven doen we met deze animaties niet graag. Dit zorgt ervoor dat de bewegende delen zeker niet storend zullen zijn.


Logo & huisstijl

Met jouw visie en strategie in het achterhoofd werken we een gepersonaliseerd logo of gehele huisstijl uit. Innomedio integreert de nieuwe identiteit in elk aspect van de communicatie van jouw onderneming. Zo wordt het bedrijfsimago versterkt.

Offline grafisch ontwerp & drukwerk

Naast online communicatie is offline communicatie in vele situaties niet weg te denken. Innomedio verzorgt ook de grafische vormgeving van drukwerk zoals advertenties of brochures. We creëren aantrekkelijke ontwerpen die drukklaar zijn of waarbij wij ook voor de druk zorgen.

Overtuigd? Dat dachten we al :)

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief