Webdevelopment

Voorzien van een duidelijke strategie wordt jouw uniek ontwerp professioneel uitgewerkt tot een volwaardige website, webshop of op maat gemaakte webapplicatie die je zelf kan beheren.

Websites

We zetten het ontwerp om naar duidelijke code die bovendien zoekmachinevriendelijk is. Voorzien van boeiende teksten en het nodige beeldmateriaal is jouw organisatie meer dan ooit online. Extra functionaliteiten zoals bijvoorbeeld een offerteformulier zorgen voor een verhoogde interactie met de bezoeker. Speelt jouw bedrijf mee op de internationale markt? Dan lijkt het ons ook vanzelfsprekend dat de website meertalig is.


Webshops

Innomedio bouwt stabiele webshops. Samen met jou werken we een goed onderbouwde strategie uit voor jouw webwinkel. Voorzien van een duidelijke flow, een luchtig ontwerp en slimme zoekfilters wordt elke webshop bij ons op maat uitgewerkt.

Om import van producten, beheer van stock, opvolgen van bestellingen, ... te vergemakkelijken leggen we een koppeling naar jouw boekhoudpakket of ERP-systeem. Zo hoef je al jouw data slechts op één plaats te beheren.


CMS of Content management systeem

Een website moet makkelijk te onderhouden zijn. Daarom bouwden we een eigen CMS dat voorzien is van een eenvoudige interface zodat iedereen er mee kan werken. Enkele van onze populairste modules zijn het beheren van nieuwsberichten, referenties en pagina's.

Heeft jouw webproject dan toch nog nood aan een extra functionaliteit? Wij bouwen het er gewoon bij.


Webapplicaties

Op zoek naar een uniek en op maat gemaakt systeem dat voldoet aan jouw wensen? Innomedio ontwikkelt webapplicaties zoals een intranet, planningssysteem of een portaalsite. Bovendien koppelen wij probleemloos externe databanken met onze systemen.

Overtuigd? Dat dachten we al :)

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief