Een selectie uit onze beste webprojecten

Idee, ontwerp en ontwikkeling monden uit in een gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk
eindproduct. Hieronder vind je een selectie van onze mooiste projecten

website riba rent op iphone
Gebruiksvriendelijke nieuwe website met productmodule

Riba Rent

De vorige website van Riba Rent was aan vernieuwing toe. Innomedio creëerde een gebruiksvriendelijke, nieuwe website met een productmodule, gekoppeld aan hun ERP-systeem. Het resultaat? Potentiële klanten kunnen het volledige productaanbod online bekijken en eenvoudig een offerte aanvragen. Lees onze volledige referentie.

Bekijk case
Webshop van Inko, ontwikkeld door Innomedio
Volautomatische webshop met koppeling Multipress

INKO paper

Net zoals hun unieke businesskaartjes, onderscheidt INKO paper zich met hun gebruiksvriendelijke webshop. Dankzij een dynamische productconfiguratie en prijsberekening en een koppeling met de drukkerijsoftware Multipress, geniet INKO paper voortaan van een efficiënte en automatische verwerking van hun bestellingen.

Bekijk case
Resultaten van de digitale strategie van Hilfra ten tijde van COVID-19
Omzetboost ten tijde van COVID-19

Hilfra

Om nog een sterkere speler op de markt te worden en hun online aanwezigheid te verbeteren, ontwikkelde Innomedio een onderbouwde digitale strategie voor online communicatie. En toen dook plotseling de Coronacrisis op maar deze hoeft niet altijd roet in het eten te strooien. Ontdek hoe COVID-19 een positieve impact creëerde op hun resultaten.

Bekijk case
Website van De Boomgaard, ontwikkeld door Innomedio
Een nieuwe website met een exclusief karakter

De Boomgaard

Omdat hun vorige website niet volledig bij hun exclusief gamma paste, ontwikkelden we voor De Boomgaard een nieuwe website die volledig hieraan beantwoordt. Om de website online vindbaar te maken, deden we de nodige optimalisaties voor zoekmachines en startten onze online marketeers met Google advertising.

Bekijk case
Website en digitale strategie van Comitor, ontwikkeld door Innomedio
Nieuwe websites en online marketing met een sterke digitale strategie

Comitor

Opbouwen van een digitale strategie en ontwikkelen van een aantrekkelijke website. Hier bij Innomedio gaat ons team van specialisten direct aan de slag met een uitgebreid onderzoek. Meer visualiseren, duidelijke focus op USP’s van het bedrijf en nadruk op de dienstverlening. De uitkomst een creatieve, aantrekkelijke en interactieve website.

Bekijk case
Website van Benedenti, ontwikkeld door Innomedio
Gebruiksvriendelijke website met een sterke SEO-strategie

Benedenti

Met hun doel en missie in het achterhoofd, ontwikkelde Innomedio een op maat gemaakte website voor Benedenti Groep. Het resultaat: een moderne en gebruiksvriendelijke website met de patiënt centraal en hoge organische zoekresultaten door een sterke SEO-strategie.

Bekijk case
Webapplicatie van Dego, ontwikkeld door Innomedio
Innovatieve webapplicatie voor verwerking werfinformatie

Dego

Voor bouwonderneming Dego bvba ontwikkelde Innomedio een progressive web app (PWA). Met deze innovatieve webapplicatie kan de bouwfirma eenvoudig alle werfinformatie digitaal bijhouden én verwerken.

Bekijk case
Website en webapplicatie van The Job Matcher, ontwikkeld door Innomedio
Job matchingtool met geavanceerd algoritme

The Job Matcher

Iedereen vraagt zich vroeg of laat wel eens af welke job het best bij zich past. Vanuit deze gedachtegang ontwikkelde The Job Coach in samenwerking met Innomedio The Job Matcher; een geavanceerde jobtest die de waarden en talenten van gebruikers matcht met de huidige arbeidsmarkt.

Bekijk case
Website van E.D.&A., ontwikkeld door Innomedio
Meertalige website met digitale content strategie

E.D.&A.

Om nationaal en regionaal meer naamsbekendheid en awareness in België & Nederland te creëren wil E.D.&A. meer inzetten op online communicatie. Innomedio ontwikkelde een meertalige website op basis van een sterke digitale content strategie.

Bekijk case
Website & rebranding van Van Looy Group, ontwikkeld door Innomedio
Volledige rebranding & webdevelopment

Van Looy Group

Voor advies- en ingenieursbureau Van Looy Group zorgde Innomedio voor een complete rebranding van de huisstijl, de ontwikkeling van een dynamische meertalige website en uitwerking van SEO- en contentstrategie.

Bekijk case
Webshop van Buro Market, ontwikkeld door Innomedio
Webshop voor kantoormeubelen

Buro Market

Om klanten beter online te bereiken, creëerde Innomedio een meertalige geautomatiseerde webshop met een koppeling naar het ERP-systeem.

Bekijk case
Webshop van PrintBirdie.com, ontwikkeld door Innomedio
Snel en eenvoudig online drukwerk bestellen

PrintBirdie.com

PrintBirdie.com is internationaal bekend als online platform waar klanten snel en eenvoudig drukwerk kunnen bestellen.

Bekijk case
Webshop van De Vroede Enveloppen, ontwikkeld door Innomedio
Gebruiksvriendelijke webshop met Multipress-koppeling

De Vroede Enveloppen

Innomedio creëerde een nieuwe webshop met een efficiënte logistieke werkwijze aangekoppeld aan gespecialiseerde ERP voor drukkerijen.

Bekijk case
Website van iFacto, ontwikkeld door Innomedio
Duidelijk gestructureerde meertalige website

iFacto

Als Microsoft Inner Circle Partner behoort iFacto bij de top 5% Microsoft Partners wereldwijd. Een opfrissing van hun huisstijl en een overzichtelijke website om al hun diensten en oplossingen in de kijker te zetten, waren meer als welkom.

Bekijk case
Website van UNI-BRIGHT, ontwikkeld door Innomedio
Meertalige productwebsite

UNI-BRIGHT

Innomedio nam van start tot einde het volledige webproject op. Een gebruiksvriendelijk maar uiterst modern ontwerp werd uitgewerkt.

Bekijk case
Website van Immo De Laet, ontwikkeld door Innomedio
Ruim aanbod immo regio Antwerpen

Immo De Laet

Door het opfrissen van het design, duidelijke online communicatie en de integratie van een zoekfilter kunnen alle potentiële kopers en huurders in één omslag het uitgebreid aanbod filteren op basis van hun eigen wensen.

Bekijk case
Campagnewebsite van Kanaka Belgium, ontwikkeld door Innomedio
Foreign Investment Trophy 2018

Kaneka Belgium

Om Kaneka's nominatie voor de "Foreign Investment Trophy 2018" extra in de kijker te zetten, werkte Innomedio, samen met communicatiebureau Kantara, een meertalige campagnewebsite en online marketingstrategie uit.

Bekijk case
Website van Porsche Verhuur Plus, ontwikkeld door Innomedio
Verhuur van luxewagens

Porsche Verhuur Plus

Wie droomt niet van een ritje in een van deze wagens? Porsche Verhuur Plus uit Beerse is erg in trek. Met 8 exclusieve wagens, van cabrio(‘s) tot een sportieve SUV, vindt iedereen wel zijn favoriet.

Bekijk case
Website van Advipro ontwikkeld door Innomedio
Contentstrategie & employer branding

Advipro

Advipro werd zo’n 10 jaar geleden opgericht & biedt met haar zowat 80 medewerkers expertise aan in de zogenoemde GxP-gerelateerde industrieën.

Bekijk case

I want to meet those guys!

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak