Een selectie uit onze beste webprojecten

Idee, ontwerp en ontwikkeling monden uit in een gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk eindproduct. Hieronder vind je een selectie van onze mooiste projecten.

GxP-gerelateerde industrieën Advipro

Advipro werd zo’n 10 jaar geleden opgericht & biedt met haar zowat 80 medewerkers expertise aan in de zogenoemde GxP-gerelateerde industrieën. Ze werken dus vooral voor de farmaceutische industrie.

Doordat ze steeds op zoek zijn naar deskundige enthousiastelingen in hun team & het nodige belang hechten aan hun A-team, wilden ze sterker naar buiten treden met hun entiteit.

Bekijk project

Geautomatiseerde bedrijfsprocessen voor kmo’s iFacto

iFacto automatiseert bedrijfsprocessen in kmo’s op basis van Microsoft Dynamics NAV, AX en Dynamics 365. Wij richten ons met sectorspecifieke oplossingen naar de groothandel & distributie, de voedingsindustrie, de verhuursector en farmaceutische bedrijven en voegen bijkomende functionaliteiten toe aan de basismodules rond finance en productie.

Bekijk project

Meertalige productwebsite UNI-BRIGHT

UNI-BRIGHT is een innovatieve producent en distributeur van ledverlichting. Het assortiment is zeer uitgebreid en ontworpen met oog voor design en technische precisie. De armaturen vinden toepassing voor elke ruimte of project, zowel binnen als buiten, variërend van residentieel tot winkels, horeca, kantoren en tuinen.

Het digitale uithangbord strookte niet meer met het innovatieve aanbod van Universal Imports. Innomedio vernieuwde drastisch.

Bekijk project

Ruim aanbod immo regio Antwerpen Immo De Laet

Immo De Laet is een erkende vastgoedmakelaar met maar liefst acht kantoren in regio Antwerpen. Met o.a. juridische ondersteuning en een eerlijke en correcte schatting van elke woning garandeert deze vastgoedmakelaar een kwalitatieve service.

Om hun klanten nog beter te begeleiden in het (ver)koopproces, zorgde Innomedio voor een fris design en duidelijke online communicatie aangevuld met de integratie van Omnicasa, een software specifiek voor de vastgoedsector.

Bekijk project

Snel en eenvoudig online drukwerk bestellen PrintBirdie.com

PrintBirdie.com is internationaal bekend als online platform waar klanten snel en eenvoudig drukwerk kunnen bestellen. Klanten kunnen er terecht voor alle soorten handels- en promotioneel drukwerk, bedrukking van panelen en spandoeken, textiel, relationele geschenken en promotiemateriaal.

Innomedio creëerde een webshop om de klanten in België, Nederland en Luxemburg nog efficiënter te bedienen.

Bekijk project

Begeleide fiets- & wandelvakanties Happy Weekends

Happy Weekends biedt als reisorganisatie begeleide weekendarrangementen en groepsreizen op maat aan. Een fietsweekend aan de Maaskant of liever een zeilweekend in Zeeland?

Innomedio werkte voor oprichter Paul Huysmans een interactief platform uit waarop deelnemers alle informatie kunnen bekomen en zich inschrijven voor alle groepsweekends.

Bekijk project

Personal training, groepslessen & voedingsadvies SELF - a healthy concept

SELF, een nieuw concept uit Herentals waarbij Laurence & Claire je graag helpen bij het realiseren van sportieve doelen. Dit zowel mentaal als fysiek. In hun ruim, modern ingerichte trainingscentrum bieden ze personal training, groepslessen en voedingsadvies aan.

Innomedio werkte de juiste online en offline mix voor hen uit.

Bekijk project

Gevarieerd aanbod met een persoonlijke aanpak Keukenhuis

Keukenhuis.be met 3 fysieke toonzalen in Aartselaar, Sint-Amandsberg & Sint-Stevens-Woluwe biedt een ruim aanbod aan keukens voor ieders wens & budget. Door hun persoonlijke aanpak bieden zij een meerwaarde voor uw droomkeuken.

Het team van Innomedio trok ook deze aanpak door voor hun verdere online uitbouw.

Bekijk project

Verhuur van luxewagens Porsche Verhuur

Wie droomt niet van een ritje in een van deze wagens? Porsche Verhuur uit Hoogstraten is erg in trek. Met 6 exclusieve wagens, van cabrio(‘s) tot een sportieve SUV, vindt iedereen wel zijn favoriet. Ideaal voor speciale gelegenheden of gewoon… voor het plezier!

Er werd gekozen om een uitgebreide fotoshoot te houden waardoor de sportwagens subliem tot hun recht komen op de website. Met de aanwezigheid van o.a. alle prijsformules, voorwaarden en veelgestelde vragen is alles gemakkelijk terug te vinden. Zo kan de bezoeker in alle vertrouwen een wagen reserveren.

Bekijk project

Digitale communicatie met impact DOBIT Solutions

DOBIT is al meer dan 30 jaar een referentie in touchtechnologie. De laatste jaren bouwden ze een enorme kennis in digital signage uit. Met klanten zoals Carrefour, Audi, Argenta en Torfs spelen ze dus mee aan de absolute top in België, Nederland en Duitsland.

Met klinkende namen in hun referenties en cutting-edge technologie in hun diensten, wordt er natuurlijk niet minder verwacht van hun meertalige website. Animaties, responsive design, uitgebreid CMS, video achtergronden, DOBIT got it all!

Bekijk project

Webshop met de beste tuinmaterialen Tuinmaterialen Meynen

Tuinmaterialen Meynen te Meerhout biedt al meer dan 30 jaar het meest complete gamma aan tuinmaterialen, constructiematerialen en tuindecoratie voor verkoop aan particulieren en aannemers in Vlaanderen en Nederland. Van verharding met kasseien en klinkers tot de meest exclusieve producten en natuursteen.

Naast hun outdoor showroom van ca. 2 ha werd ook gekozen voor een eigentijdse maar duidelijke webshop met automatische koppeling van hun voorraadsysteem. Innomedio ontwikkelde een geautomatiseerde webshop.

Bekijk project

Puro Fairtrade Coffee Campagne Puro Power!

Puro Fairtrade Coffee wordt met de grootste zorg gebrand in de koffiebranderij van Miko (Turnhout). Miko heeft meer dan 200 jaar ervaring in de koffiebranche, en dat proef je in elk kopje!

Om hun 10-jarig bestaan te vieren, werkte Innomedio een responsive, meertalige campagnewebsite uit met een wedstrijdplatform.

Bekijk project

Online contactlenzen kopen Lensweb

Lensweb.be is een van de grote spelers op de online contactlenzenmarkt. Na de opstart in 2006 stak innomedio de webshop in een nieuw kleedje.

De nieuwe webshop is opgedeeld in subshops, bevat makkelijke zoekfuncties en is voorzien van een sublieme klantenservice. Dat alles om je een zo veilig en aangenaam mogelijke webshopervaring te geven.

Bekijk project

De partner voor uw event! Rent a Lounge

Rent a Lounge uit Herentals is dé partner voor de creatie van jouw evenement. Van babyborrels tot huwelijken, van personeelsfeesten tot beurzen, Rent a Lounge verzorgt het tot in de puntjes!

Kristof Van Loy van Rent a Lounge wilde een website die mee is met z’n tijd en hun producten en diensten duidelijk in de picture zet. Innomedio werd hun partner en werkte het hele webconcept uit.

Bekijk project

Wil je jouw project ook in deze lijst?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief