Een selectie uit onze realisaties

Idee, ontwerp en ontwikkeling monden uit in een gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk
eindproduct. Hieronder vind je een selectie van onze mooiste projecten

3 nieuwe websites & digitale strategie

Advipro

Met maar liefst 58 nieuwe collega’s, een nieuw regionaal kantoor en een nieuwe CEO, is Advipro opnieuw één van de snelst groeiende bedrijven in de provincie Antwerpen. Naast een derde Trends Gazellen nomnatie op rij, gaan ze 2023 in met 3 nieuwe websites en een digitaal strategisch plan op maat.

Bekijk case
Rebranding & nieuwe website

Sterk Op Je Werk

Na 6 jaar tillen we onze samenwerking met Sterk Op Je Werk naar een hoger niveau door betere marktpositionering, verder uitgebouwde dienstverlening en een gloednieuwe website met tal van technische functionaliteiten en automatisaties. 

Bekijk case
Webshops met moderne beheers- en kassasystemen

Proti-Balance & Concap

Verschillende jaren geleden kozen Proti Balance en Concap voor Innomedio om hun allereerste webshops te ontwikkelen. Nu beroepen de zusterbedrijven opnieuw op ons én op Digimedio om hun webshops en bijhorende beheers- en kassasystemen op te frissen.

Bekijk case
Website & marketing voor meubelverhuurbedrijf

In-Lease

At home with ease. Dat is de slogan waarmee In-Lease kwaliteitsvolle meubels aan zijn klanten verhuurt én verder wil groeien. Daarom ging het bedrijf op zoek naar een digitale expert voor ondersteuning. Wij gaven het meteen een thuisgevoel.

Bekijk case
Website en online marketing to (ac)count on

Van Looy Accountants

“Klanten en elkaar succesvol maken”, dat is de slogan van Van Looy Accountants én een slogan waar we ons bij Innomedio helemaal in kunnen vinden. Toen het boekhoudkantoor bij ons aanklopte voor een nieuwe website en bijhorend marketingtraject, sloegen we graag de handen in elkaar.

Bekijk case
Nieuwe website met uitgebreid SEO-traject

Telcom

Een goede relatie met onze klanten is voor ons ontzettend belangrijk. We waren dan ook blij te horen dat onze klant Telcom de jarenlange samenwerking wilde verlengen. Het nieuwe hoofdstuk ? Een vernieuwde website met uitgebreid SEO-traject om hun energie- en nutsoplossingen nog meer in de kijker te zetten en te doen groeien.

Bekijk case
Nieuwe website met koppeling garagesoftware

VAG

We zouden overdrijven als we zeiden dat de oude website van VAG ‘per totale’ was. Toch was het autoservicebedrijf uit Turnhout dringend toe aan een nieuw online platform. Wij leverden voor hen een spiksplinternieuwe website af met koppeling naar hun vaste garagesoftware.

Bekijk case
Verdubbeling - en meer - van websiteresultaten

Zonweringspecialist uit de Kempen

De website van onze klant, een zonweringsspecialist uit de Kempen, behaalde vroeger niet de gewenste resultaten. Daarom besloot het bedrijf – met onze hulp – in te zetten op online marketing. En met succes, want samen maakten we het mooie weer.

Bekijk case
Marketingtraject voor meer afspraken en meer verkoop

Contactlens Studio

Onze klant Contactlens Studio helpt haar klanten om terug beter te zien. Maar zelf zag de oog- en lensspecialist ook graag wat meer. Zo wilde het bedrijf haar aantal websitebezoekers en afspraakaanvragen zien stijgen. En daar hielpen wij hen graag bij met een marketingtraject op maat.

Bekijk case
360° digitale ondersteuning met websiteontwikkeling

M.I.P. Group

M.I.P. is een internationaal familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in duurzame opslagsystemen. Het bedrijf is gespecialiseerd in totaaloplossingen gemaakt uit composiet en wil uitgroeien tot dé Europese marktleider in haar sector. Daarom sloeg het bedrijf met ons de handen in elkaar voor een gepast digitaal traject en een nieuwe website om die ambitie te ondersteunen.

Bekijk case
Nieuwe website AC|S
Nieuwe website met sterke online marketing ondersteuning

AC|S

Van online marketing tot online make-over; het voorbije jaar namen we heel wat online kanalen van Ac|s Accountants voor onze rekening. Nu ontwikkelden we voor het grootste accountancykantoor van de Kempen een nieuwe, overzichtelijke website met een geïntegreerde klantenzone.

Bekijk case
Nieuwe meertalige website & digitale strategie

CTW Cleaning Systems

Voor CTW Cleaning Systems, een bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele was- en reinigingssystemen, hebben wij de online aanwezigheid grondig opgepoetst. Het resultaat? Een blinkende meertalige website en een sterke digitale strategie. 

Bekijk case
Website van Benedenti, ontwikkeld door Innomedio
Gebruiksvriendelijke website met een sterke SEO-strategie

Benedenti

Met hun doel en missie in het achterhoofd, ontwikkelde Innomedio een op maat gemaakte website voor Benedenti Groep. Het resultaat: een moderne en gebruiksvriendelijke website met de patiënt centraal en hoge organische zoekresultaten door een sterke SEO-strategie.

Bekijk case
Website van De Boomgaard, ontwikkeld door Innomedio
Een nieuwe website met een exclusief karakter

De Boomgaard

Omdat hun vorige website niet volledig bij hun exclusief gamma paste, ontwikkelden we voor De Boomgaard een nieuwe website die volledig hieraan beantwoordt. Om de website online vindbaar te maken, deden we de nodige optimalisaties voor zoekmachines en startten onze online marketeers met Google advertising.

Bekijk case
Dienstensynchronisatie in een nieuwe website

Group Suerickx

Group Suerickx is een familiebedrijf in de bouwsector, gespecialiseerd in renovatiemanagement. Bij Innomedio brachten we hun dienstverleningen samen onder één digitaal dak. Verschillende verouderde websites ruimden plaats voor een complete en overzichtelijke website.

Bekijk case
Webapplicatie voor The Business Assistant op een iMac
Platform voor automatisering data- en klantbeheer

The Business Assistant

Als bedrijf dat zich bezighoudt met externe telefonie- en andere bedrijfsdiensten, wilde The Business Assistant graag een oplossing om hun data- en klantenbeheer. Enerzijs om alle data beter te kunnen verwerken en anderzijds om klanten beter te kunnen beheren. Daarom belde het callcenter ons zelf op. Wij antwoordden.

Bekijk case
Webshop Montra op Imac
Gepersonaliseerd shoppen op een B2B-bestelplatform

Montra

Waar Montra voorheen enkel werkte met een informatieve website waar klanten een offerte konden aanvragen, creëerde Innomedio een aanvullende gesloten webshop met gepersonaliseerde klantomgevingen. Deze manier van werken, zorgt ervoor dat klanten van Montra producten kunnen bekijken en bestellen die voor hen van toepassing zijn. Benieuwd hoe we dit hebben opgezet?

Bekijk case
Website & dealerplatform van Herco, ontwikkeld door Innomedio
Geautomatiseerd dealerplatform met koppeling ERP

Herco

Een tijd terug kwam Herco Machinery naar ons voor een gerichte uitbreiding van hun website. Om de samenwerking met – en ervaring van – hun dealers te verbeteren, voorzagen we een dealerplatform met ERP-koppeling. Ontdek hoe wij hun website in onze werkplaats binnenrolden en welke modificaties we allemaal maakten.

Bekijk case
Resultaten van de digitale strategie van Hilfra ten tijde van COVID-19
Omzetboost ten tijde van COVID-19

Hilfra

Om nog een sterkere speler op de markt te worden en hun online aanwezigheid te verbeteren, ontwikkelde Innomedio een onderbouwde digitale strategie voor online communicatie. En toen dook plotseling de Coronacrisis op maar deze hoeft niet altijd roet in het eten te strooien. Ontdek hoe COVID-19 een positieve impact creëerde op hun resultaten.

Bekijk case
website riba rent op iphone
Gebruiksvriendelijke nieuwe website met productmodule

Riba Rent

De vorige website van Riba Rent was aan vernieuwing toe. Innomedio creëerde een gebruiksvriendelijke, nieuwe website met een productmodule, gekoppeld aan hun ERP-systeem. Het resultaat? Potentiële klanten kunnen het volledige productaanbod online bekijken en eenvoudig een offerte aanvragen. Lees onze volledige referentie.

Bekijk case
Website van E.D.&A., ontwikkeld door Innomedio
Meertalige website met digitale content strategie

E.D.&A.

Om nationaal en regionaal meer naamsbekendheid en awareness in België & Nederland te creëren wil E.D.&A. meer inzetten op online communicatie. Innomedio ontwikkelde een meertalige website op basis van een sterke digitale content strategie.

Bekijk case
Website en digitale strategie van Comitor, ontwikkeld door Innomedio
Nieuwe websites en online marketing met een sterke digitale strategie

Comitor

Opbouwen van een digitale strategie en ontwikkelen van een aantrekkelijke website. Hier bij Innomedio gaat ons team van specialisten direct aan de slag met een uitgebreid onderzoek. Meer visualiseren, duidelijke focus op USP’s van het bedrijf en nadruk op de dienstverlening. De uitkomst een creatieve, aantrekkelijke en interactieve website.

Bekijk case
Website van Immo De Laet, ontwikkeld door Innomedio
Ruim aanbod immo regio Antwerpen

Immo De Laet

Door het opfrissen van het design, duidelijke online communicatie en de integratie van een zoekfilter kunnen alle potentiële kopers en huurders in één omslag het uitgebreid aanbod filteren op basis van hun eigen wensen.

Bekijk case
Webapplicatie van Dego, ontwikkeld door Innomedio
Innovatieve webapplicatie voor verwerking werfinformatie

Dego

Voor bouwonderneming Dego bvba ontwikkelde Innomedio een progressive web app (PWA). Met deze innovatieve webapplicatie kan de bouwfirma eenvoudig alle werfinformatie digitaal bijhouden én verwerken.

Bekijk case
Website en webapplicatie van The Job Matcher, ontwikkeld door Innomedio
Job matchingtool met geavanceerd algoritme

The Job Matcher

Iedereen vraagt zich vroeg of laat wel eens af welke job het best bij zich past. Vanuit deze gedachtegang ontwikkelde The Job Coach in samenwerking met Innomedio The Job Matcher; een geavanceerde jobtest die de waarden en talenten van gebruikers matcht met de huidige arbeidsmarkt.

Bekijk case
Website & rebranding van Van Looy Group, ontwikkeld door Innomedio
Volledige rebranding & webdevelopment

Van Looy Group

Voor advies- en ingenieursbureau Van Looy Group zorgde Innomedio voor een complete rebranding van de huisstijl, de ontwikkeling van een dynamische meertalige website en uitwerking van SEO- en contentstrategie.

Bekijk case

I want to meet those guys!

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak