Een selectie uit onze beste webprojecten

Idee, ontwerp en ontwikkeling monden uit in een gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk
eindproduct. Hieronder vind je een selectie van onze mooiste projecten

Nieuwe websites en online marketing met een sterke digitale strategie

Comitor

Opbouwen van een digitale strategie en ontwikkelen van een aantrekkelijke website. Hier bij Innomedio gaat ons team van specialisten direct aan de slag met een uitgebreid onderzoek. Meer visualiseren, duidelijke focus op USP’s van het bedrijf en nadruk op de dienstverlening. De uitkomst een creatieve, aantrekkelijke en interactieve website.

Bekijk case
Gebruiksvriendelijke website met een sterke SEO-strategie

Benedenti

Met hun doel en missie in het achterhoofd, ontwikkelde Innomedio een op maat gemaakte website voor Benedenti Groep. Het resultaat: een moderne en gebruiksvriendelijke website met de patiënt centraal en hoge organische zoekresultaten door een sterke SEO-strategie.

Bekijk case
Innovatieve webapplicatie voor verwerking werfinformatie

Dego

Voor bouwonderneming Dego bvba ontwikkelde Innomedio een progressive web app (PWA). Met deze innovatieve webapplicatie kan de bouwfirma eenvoudig alle werfinformatie digitaal bijhouden én verwerken.

Bekijk case
The Job Matcher website op iPad
Job matchingtool met geavanceerd algoritme

The Job Matcher

Iedereen vraagt zich vroeg of laat wel eens af welke job het best bij zich past. Vanuit deze gedachtegang ontwikkelde The Job Coach in samenwerking met Innomedio The Job Matcher; een geavanceerde jobtest die de waarden en talenten van gebruikers matcht met de huidige arbeidsmarkt.

Bekijk case
Macbook website E.D.&A.
Meertalige website met digitale content strategie

E.D.&A.

Om nationaal en regionaal meer naamsbekendheid en awareness in België & Nederland te creëren wil E.D.&A. meer inzetten op online communicatie. Innomedio ontwikkelde een meertalige website op basis van een sterke digitale content strategie.

Bekijk case
Iphone website Van Looy Group
Volledige rebranding & webdevelopment

Van Looy Group

Voor advies- en ingenieursbureau Van Looy Group zorgde Innomedio voor een complete rebranding van de huisstijl, de ontwikkeling van een dynamische meertalige website en uitwerking van SEO- en contentstrategie.

Bekijk case
Webshop voor kantoormeubelen

Buro Market

Om klanten beter online te bereiken, creëerde Innomedio een meertalige geautomatiseerde webshop met een koppeling naar het ERP-systeem.

Bekijk case
Snel en eenvoudig online drukwerk bestellen

PrintBirdie.com

PrintBirdie.com is internationaal bekend als online platform waar klanten snel en eenvoudig drukwerk kunnen bestellen.

Bekijk case
Gebruiksvriendelijke webshop met Multipress-koppeling

De Vroede Enveloppen

Innomedio creëerde een nieuwe webshop met een efficiënte logistieke werkwijze aangekoppeld aan gespecialiseerde ERP voor drukkerijen.

Bekijk case
Duidelijk gestructureerde meertalige website

iFacto

Als Microsoft Inner Circle Partner behoort iFacto bij de top 5% Microsoft Partners wereldwijd. Een opfrissing van hun huisstijl en een overzichtelijke website om al hun diensten en oplossingen in de kijker te zetten, waren meer als welkom.

Bekijk case
Meertalige productwebsite

UNI-BRIGHT

Innomedio nam van start tot einde het volledige webproject op. Een gebruiksvriendelijk maar uiterst modern ontwerp werd uitgewerkt.

Bekijk case
Ruim aanbod immo regio Antwerpen

Immo De Laet

Door het opfrissen van het design, duidelijke online communicatie en de integratie van een zoekfilter kunnen alle potentiële kopers en huurders in één omslag het uitgebreid aanbod filteren op basis van hun eigen wensen.

Bekijk case
Digitale communicatie met impact

DOBIT Solutions

Met klinkende namen in hun referenties en cutting-edge technologie in hun diensten, wordt er natuurlijk niet minder verwacht van hun meertalige website. Animaties, responsive design, uitgebreid CMS, video achtergronden, DOBIT got it all!

Bekijk case
Foreign Investment Trophy 2018

Kaneka Belgium

Om Kaneka's nominatie voor de "Foreign Investment Trophy 2018" extra in de kijker te zetten, werkte Innomedio, samen met communicatiebureau Kantara, een meertalige campagnewebsite en online marketingstrategie uit.

Bekijk case
Verhuur van luxewagens

Porsche Verhuur Plus

Wie droomt niet van een ritje in een van deze wagens? Porsche Verhuur Plus uit Beerse is erg in trek. Met 8 exclusieve wagens, van cabrio(‘s) tot een sportieve SUV, vindt iedereen wel zijn favoriet.

Bekijk case
Contentstrategie & employer branding

Advipro

Advipro werd zo’n 10 jaar geleden opgericht & biedt met haar zowat 80 medewerkers expertise aan in de zogenoemde GxP-gerelateerde industrieën.

Bekijk case

I want to meet those guys!

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak