Een selectie uit onze beste webprojecten

Idee, ontwerp en ontwikkeling monden uit in een gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk eindproduct. Hieronder vind je een selectie van onze mooiste projecten.

gebruiksvriendelijke webshop met koppeling met MultiPress De Vroede Enveloppen

De Vroede Enveloppen is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de productie en bedrukking van enveloppen. Sinds 2012 behoren zij tot de groep Mayer Kuvert Network uit Duitsland. Particulieren en bedrijven kunnen er terecht voor het bestellen en bedrukken van enveloppen, verzendverpakkingen en drukwerk.

Omdat de vorige website en webshop niet meer voldeed aan de actuele e-commerce normen creëerde Innomedio een nieuwe gebruiksvriendelijke webshop met een efficiënte logistieke werkwijze.

Bekijk project

Geïntegreerde en automatische webshop Vosschemie Benelux

Vosschemie Benelux staat al 50 jaar bekend voor het bieden van tal van innoverende kunststofoplossingen voor de doe-het-zelver, vakman en composietindustrie. Het aanleggen van een zwemvijver, de creatie van een kunstwerk, het maken van protheses… Vosschemie Benelux treedt voor elk project op als inspirerende partner.

Om het jubileumjaar feestelijk in te zetten ontwikkelde Innomedio een nieuwe website en volledig geautomatiseerde en geïntegreerde webshop. Met de aanwezigheid van een interactieve zoekfunctie, kan de bezoeker snel en efficiënt de juiste kunstoplossing voor zijn project vinden.

Bekijk project

Webshop voor online kantoormeubelen en -benodigdheden Buro Market

Buro Market is de grootste keten van kantoormeubelen en -benodigdheden in heel België. In hun netwerk van maar liefst 6 winkels (Antwerpen, Brussel, Gent, Luik, Sint-Pieters-Leeuw en Vilvoorde) kunnen ondernemers en kmo's terecht voor advies over kantoorinrichting of projectinrichting.

Om klanten beter online te bereiken, creëerde Innomedio een meertalige geautomatiseerde webshop met een koppeling naar het ERP-systeem.

Bekijk project

Foreign Investment Trophy 2018 Kaneka Belgium

Kaneka Belgium is de hoeksteen van het Japanse Kaneka Corporation. Het technologie gedreven bedrijf uit Westerlo-Oevel produceert al vier decennia hoogwaardige halffabricaten die voornamelijk zijn terug te vinden in de functionele en geschuimde kunststoftoepassingen in de bouw-, transport- en verpakkingsindustrie.

Om Kaneka's nominatie voor de "Foreign Investment Trophy 2018" extra in de kijker te zetten, werkte Innomedio, samen met communicatiebureau Kantara, een meertalige campagnewebsite en online marketingstrategie uit. En met resultaat! Op 27 februari 2018 won Kaneka Belgium de "Foreign Investment of the Year Trophy 2018".

Bekijk project

Geautomatiseerde bedrijfsprocessen voor kmo’s iFacto

iFacto automatiseert bedrijfsprocessen in kmo’s op basis van Microsoft Dynamics NAV, AX en Dynamics 365. Wij richten ons met sectorspecifieke oplossingen naar de groothandel & distributie, de voedingsindustrie, de verhuursector en farmaceutische bedrijven en voegen bijkomende functionaliteiten toe aan de basismodules rond finance en productie.

Bekijk project

Online strategie & marketing Sterk op je Werk

Sterk op je Werk is een inspirerend coachingbedrijf met de nadruk op professionele en persoonlijke loopbaanbegeleiding & assertiviteitsontwikkeling voor professionals en KMO’s.

In samenwerking met oprichtster Eva Buyck, werkte Innomedio een doorgedreven digitale strategie uit die kan rekenen op uitstekende resultaten.

Bekijk project

Meertalige productwebsite UNI-BRIGHT

UNI-BRIGHT is een innovatieve producent en distributeur van ledverlichting. Het assortiment is zeer uitgebreid en ontworpen met oog voor design en technische precisie. De armaturen vinden toepassing voor elke ruimte of project, zowel binnen als buiten, variërend van residentieel tot winkels, horeca, kantoren en tuinen.

Het digitale uithangbord strookte niet meer met het innovatieve aanbod van Universal Imports. Innomedio vernieuwde drastisch.

Bekijk project

Snel en eenvoudig online drukwerk bestellen PrintBirdie.com

PrintBirdie.com is internationaal bekend als online platform waar klanten snel en eenvoudig drukwerk kunnen bestellen. Klanten kunnen er terecht voor alle soorten handels- en promotioneel drukwerk, bedrukking van panelen en spandoeken, textiel, relationele geschenken en promotiemateriaal.

Innomedio creëerde een webshop om de klanten in België, Nederland en Luxemburg nog efficiënter te bedienen.

Bekijk project

Ruim aanbod immo regio Antwerpen Immo De Laet

Immo De Laet is een erkende vastgoedmakelaar met maar liefst acht kantoren in regio Antwerpen. Met o.a. juridische ondersteuning en een eerlijke en correcte schatting van elke woning garandeert deze vastgoedmakelaar een kwalitatieve service.

Om hun klanten nog beter te begeleiden in het (ver)koopproces, zorgde Innomedio voor een fris design en duidelijke online communicatie aangevuld met de integratie van Omnicasa, een software specifiek voor de vastgoedsector.

Bekijk project

GxP-gerelateerde industrieën Advipro

Advipro werd zo’n 10 jaar geleden opgericht & biedt met haar zowat 80 medewerkers expertise aan in de zogenoemde GxP-gerelateerde industrieën. Ze werken dus vooral voor de farmaceutische industrie.

Doordat ze steeds op zoek zijn naar deskundige enthousiastelingen in hun team & het nodige belang hechten aan hun A-team, wilden ze sterker naar buiten treden met hun entiteit.

Bekijk project

Digitale communicatie met impact DOBIT Solutions

DOBIT is al meer dan 30 jaar een referentie in touchtechnologie. De laatste jaren bouwden ze een enorme kennis in digital signage uit. Met klanten zoals Carrefour, Audi, Argenta en Torfs spelen ze dus mee aan de absolute top in België, Nederland en Duitsland.

Met klinkende namen in hun referenties en cutting-edge technologie in hun diensten, wordt er natuurlijk niet minder verwacht van hun meertalige website. Animaties, responsive design, uitgebreid CMS, video achtergronden, DOBIT got it all!

Bekijk project

Verhuur van luxewagens Porsche Verhuur Plus

Wie droomt niet van een ritje in een van deze wagens? Porsche Verhuur Plus uit Beerse is erg in trek. Met 8 exclusieve wagens, van cabrio(‘s) tot een sportieve SUV, vindt iedereen wel zijn favoriet. Ideaal voor speciale gelegenheden of gewoon… voor het plezier!

Er werd gekozen om een uitgebreide fotoshoot te houden waardoor de sportwagens subliem tot hun recht komen op de website. Met de aanwezigheid van o.a. alle prijsformules, voorwaarden en veelgestelde vragen is alles gemakkelijk terug te vinden. Zo kan de bezoeker in alle vertrouwen een wagen reserveren.

Bekijk project

Wil je jouw project ook in deze lijst?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief