Vernieuwd marketingtraject om de Kempen te veroveren

Met 7 vestigingen is Ac|s Accountants reeds één van de grootste accountantskantoren van de Kempen. Maar het kantoor wil dé onbetwiste nummer één worden. Daarom koos het bovenop een nieuwe website ook om zijn marketingtraject bij ons te verlengen.

Over Ac|s Accountants

Ac|s is een middelgroot accountantskantoor uit de Kempen. Het kantoor heeft meer dan 100 medewerkers verspreid over 7 vestigingen en biedt al meer dan 40 jaar kennis en expertise op vlak van fiscaliteit en financieel bedrijfsbeleid.

Wat we deden

digitale strategie, SEO, SEA, social media marketing

Bezoek Ac|s

Succesvolle samenwerking steeds verlengd

Een drietal jaar geleden contacteerde Ac|s Accountants ons een eerste keer om hen te helpen met online marketing. Toen al stond het marketingtraject dat we uitwerkten in het teken van één grote doelstelling: de grootste speler in de Kempen worden.

Eerste marketingtraject

Om naar deze doelstelling toe te werken, moesten we met het marketingtraject de nodige online groei realiseren. Hiervoor zetten we – met succes – in op SEO, SEA en social advertising. Binnen het jaar haalden we 404% meer websitebezoekers en 189% procent meer paginaweergaven op de website van Ac|s.

Tweede marketingtraject en nieuwe website

Na deze successen groeide onze samenwerking met Ac|s steeds verder. Zo ontwikkelden wij ook de nieuwe website voor het accountantskantoor en mochten we het marketingtraject voor een tweede jaar verlengen.

Met deze verlenging wilde Ac|s – naast de online groei van het kantoor – ook extra inzetten op de aanwerving van nieuwe mensen en meer sollicitaties ontvangen op openstaande vacatures.  

Verdere verbetering online positie & meer sollicitaties

Bij aanvang van het tweede marketingtraject besloten we in overleg met Ac|s om de nieuwe acties pas te implementeren bij livegang van de nieuwe website. Zo startte het tweede marketingtraject pas effectief in het najaar van 2021.

Maar uitstel was geen afstel. Met het tweede marketingtraject konden we namelijk de positieve trend van het eerste traject doortrekken én ook voor de nieuwe doelstelling mooie resultaten voorleggen. Hierdoor besloot Ac|s recentelijk om zijn marketing ook het komende jaar aan ons toe te vertrouwen.

Bekijk onze samenwerking


Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties