Nieuwe website met geïntegreerd ledenportaal

Als dé toongevende radiologievereniging in België had de Belgische Vereniging voor Radiologie (BSR) nood aan een nieuwe website voor leden en sympathisanten. Zo gingen onze developers aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe gebruiksvriendelijke website met CRM-koppeling en geïntegreerd ledenportaal.

Over BSR

De Belgische Vereniging voor Radiologie (BSR) is een vereniging voor en door Belgische radiologen. De BSR is in 2013 ontstaan uit een samensmelting van drie andere verenigingen en is gevestigd in Brussel. De organisatie vertegenwoordigt en ondersteunt de wetenschappelijke en professionele belangen van alle Belgische radiologen. Ook functioneert de BSR als een forum voor alle kwesties die invloed (kunnen) hebben op radiologie en radiologische toepassingen.

Wat we deden

Webontwikkeling & CRM-koppeling

Bezoek bsr-web.be

Modern & professioneel design

Vooraleer we aan de slag gingen met de ontwikkeling, gaven we de website van de BSR ook een nieuw design. We creëerden een professionele uitstraling binnen een radiologisch thema met gepast beeldmateriaal. Op deze manier straalt de website volledig hun waarden en deskundigheid uit.

Multifunctionele website door CRM-koppeling

We ontwikkelden een multifunctionele website waar de vereniging kan communiceren naar de buitenwereld en hun eigen leden. Via de algemene website communiceert BSR over wat de vereniging doet en wie ze zijn. Ook houden ze geïnteresseerden op de hoogte over zaken zoals nieuwsbrieven, veelgestelde vragen en vacatures.

Met het eigen ledenportaal dat we ontwikkelden, maakten we de website ook gebruiksvriendelijker voor (nieuwe) leden en bestuurders. Geïnteresseerden kunnen via een formulier eenvoudig lid worden. Leden krijgen exclusieve content aangeboden en kunnen zich via het portaal inschrijven voor evenementen, betalingen uitvoeren en hun facturen ophalen. De bestuurders van BSR kunnen daarnaast via het portaal overzichtelijk hun ledenbestand beheren en lidgelden ontvangen.


Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties