Gebruiksvriendelijke website met een sterke SEO-strategie

Met hun doel en missie in het achterhoofd, ontwikkelde Innomedio een op maat gemaakte website voor Benedenti Groep. Het resultaat: een moderne en gebruiksvriendelijke website met de patiënt centraal en hoge scire in Google door een sterke SEO-strategie en Google Ads campagnes.

Over Benedenti Groep

Benedenti Groep is een organisatie die gelooft in de multidisciplinaire groepspraktijk.
Hun missie? De mooiste glimlach voor elkaar. In de letterlijke zin omdat ze streven naar een mooi gebit en gezonde mond. En ook figuurlijk omdat zij een goed gevoel, een sterke teamspirit en écht werkplezier bijdragen aan het geluk van hun medewerkers en patiënten.

Hun doel is te blijven groeien op professioneel vlak door voortdurend te innoveren met volle aandacht voor de patiënt. Hun ambitie is om in Vlaanderen een leidende rol op te nemen in de organisatie van die multidisciplinaire groepspraktijken.

Wat we deden

Webdesign, webontwikkelingSEO en Google Ads

Bezoek benedenti.be

Gebruiksvriendelijkheid, met de patiƫnt centraal

Met het doel en ambitie van Benedenti voor ogen zorgde Innomedio voor de ontwikkeling van de website. Centraal staat de gebruiksvriendelijkheid voor de patiënt. Zo is online afspraken maken mogelijk via één enkele knop, waarbij je automatisch een afspraak maakt met de tandartspraktijk het dichtst bij huis. Door het agenda systeem Dentalbridge te koppelen aan de website kan de patiënt dus snel en gemakkelijk online een afspraak boeken. Handig toch?

Interactief design

Ook de teamgeest die heerst binnen Benedenti Groep lieten we sterk naar boven komen. Doormiddel van animaties en iconen creëerden we een speelse maar toch moderne look. Dit alles vergroot de interactiviteit voor de (toekomstige) patiënten bij hun websitebezoek.

Met professionele foto’s van het team en alle verschillende behandelingen krijgen de websitebezoekers bovendien onmiddellijk een beeld van de mogelijkheden en sfeer binnen alle praktijken.

Automatische inschrijfmodule voor professionals

Benedenti Groep richt zich ook op nieuwe samenwerkingen, toekomstige collega’s, studenten en opleidingen. In het kader van hun opleidingen ontwikkelden onze developers een online inschrijfmodule op de website. Professionals kunnen zich zo snel en eenvoudig inschrijven voor de gewenste opleiding.

Naar de top in Google

SEO, sterke organische zoekresultaten

Om de organische zoekresultaten nog meer te verbeteren, werden er nieuwe contentpagina’s ontwikkeld. Bovendien zorgen onze SEO-experten regelmatig voor een SEO-analyse en contentoptimalisaties om de hoge score in de organische zoekresultaten te blijven behouden en (toekomstige) patiënten sneller te leiden naar de dichtstbijzijnde praktijk.

Succesvolle Google Ads campagnes

Omdat SEO niet de enige manier is om de top van Google te veroveren, zetten we ook in op Google Ads campagnes in het zoeknetwerk gericht op hun behandelingen. Tijdens een maandelijkse opvolging evalueren we de resultaten en optimaliseren we waar nodig.

Met aantoonbaar succes als gevolg:

  • Het aantal websitebezoekers via Google is het afgelopen jaar gestegen met maar liefst 55%.
  • Ook het aantal bezoekers die een online afspraak maken via Google steeg met 42%.

Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties