Webshop voor kantoormeubelen
& -benodigdheden

Om klanten beter online te bereiken, creëerde Innomedio een meertalige geautomatiseerde webshop met een koppeling naar het ERP-systeem.

Over Buro Market

Buro Market is de grootste keten van kantoormeubelen en -benodigdheden in heel België. In hun netwerk van maar liefst 6 winkels (Antwerpen, Brussel, Gent, Luik, Sint-Pieters-Leeuw en Vilvoorde) kunnen ondernemers en kmo's terecht voor advies over kantoorinrichting of projectinrichting.

Wat we deden

Strategie & development

Bezoek buromarket.com

Meertalige webshop met product vergelijkingstool

Innomedio ontwikkelde een aantrekkelijke website die volledig past bij de stijl van Buro Market. Om de zoekopdracht van de klant makkelijker te maken werd het uitgebreide assortiment kantoormeubelen en -benodigdheden gegroepeerd per product en werd een zoekfilter toegevoegd. Vervolgens werd er een productvergelijkingstool geïntegreerd, zodat bezoekers binnen elke categorie producten met elkaar kunnen vergelijken.

Aangezien Buro Market zowel in Vlaanderen als Wallonië actief is, werd de webshop in het Nederlands én Frans opgebouwd.

Koppeling met ERP-systeem

Via een koppeling met het ERP-systeem kan Buro Market alle gegevens van de webshop centraal beheren en wordt het logistieke proces vereenvoudigd. Wanneer het aanbod wordt aangepast, worden alle gegevens, beeldmateriaal & specificaties automatisch bijgewerkt. Bezoekers zien dus altijd de actuele voorraad.

Hoe kunnen we
jou helpen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak Terug naar referenties