Webshop voor kantoormeubelen
& -benodigdheden

Om klanten beter online te bereiken, creëerde Innomedio een meertalige geautomatiseerde webshop met een koppeling naar het ERP-systeem.

Over Buro Market

Buro Market is de grootste keten van kantoormeubelen en -benodigdheden in heel België. In hun netwerk van maar liefst 6 winkels (Antwerpen, Brussel, Gent, Luik, Sint-Pieters-Leeuw en Vilvoorde) kunnen ondernemers en kmo's terecht voor advies over kantoorinrichting of projectinrichting.

Wat we deden

Strategie & webshopdevelopment

Bezoek buromarket.com

Meertalige webshop met product vergelijkingstool

Innomedio ontwikkelde een aantrekkelijke website die volledig past bij de stijl van Buro Market. Om de zoekopdracht van de klant makkelijker te maken werd het uitgebreide assortiment kantoormeubelen en -benodigdheden gegroepeerd per product en werd een zoekfilter toegevoegd. Vervolgens werd er een productvergelijkingstool geïntegreerd, zodat bezoekers binnen elke categorie producten met elkaar kunnen vergelijken.

Aangezien Buro Market zowel in Vlaanderen als Wallonië actief is, werd de webshop in het Nederlands én Frans opgebouwd.

Koppeling met ERP-systeem

Via een koppeling met het ERP-systeem kan Buro Market alle gegevens van de webshop centraal beheren en wordt het logistieke proces vereenvoudigd. Wanneer het aanbod wordt aangepast, worden alle gegevens, beeldmateriaal & specificaties automatisch bijgewerkt. Bezoekers zien dus altijd de actuele voorraad.

Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties