Een nieuwe website met exclusief karakter

Tuinmeubelen met karakter en aandacht voor kwaliteit, dat is wat De Boomgaard aanbiedt. Omdat hun vorige website niet volledig in dit plaatje paste, ontwikkelden we een nieuwe website die volledig beantwoordt aan het exclusief gamma dat zij aanbieden. Om de vindbaarheid van de website te boosten, werden ook onze online marketeers ingeschakeld.

Over De Boomgaard

Door jarenlange vakkennis en passie voor de branche is De Boomgaard een heus begrip in de brede omgeving van De Kempen. Klanten kunnen bij hen terecht voor kwalitatief tuinmeubilair met karakter van exclusieve merken zoals Royal Botania, Dedon, Vondom en anderen. Daarnaast is De Boomgaard exclusieve verdeler van het outdoor merk Dedon en stellen zij deze tuinmeubelen tentoon in een unieke concept store.

Wat we deden

Ontwikkeling van een zoekmachinevriendelijke website & Google advertising

Bezoek www.de-boomgaard.be

Website aangepast aan de uitstraling van De Boomgaard

Hoewel je bij De Boomgaard terecht kan voor prachtig tuinmeubilair met een exclusief karakter, kregen bezoekers niet onmiddellijk deze indruk wanneer ze hun oude website bezochten. Een gedateerde look & feel en het ontbreken van de zoekmachineoptimalisaties zorgden ervoor dat de website aan vernieuwing toe was. Onze webdesigner en -developers gingen hiermee aan de slag.

Het resultaat van deze make-over? Een hedendaagse look met een exclusief karakter, precies waar De Boomgaard voor staat!

Geen webshop, wel een inspirerende website

Er werd bewust niet voor een webshop gekozen omdat Johan en Dominique, persoonlijk contact en advies met hun klanten belangrijk vinden. Wel krijgen websitebezoekers nu ook online een overzicht van het aanbod tuinmeubilair dat ze aanbieden.

Op de “realisatie”-pagina kunnen websitebezoekers onmiddellijk inspiratie vinden voor hun eigen terras-inrichting. Dankzij duidelijke CTA-knoppen op iedere pagina, kan je bovendien eenvoudig de openingsuren raadplegen of een persoonlijke afspraak maken.

Naar de top in Google & andere zoekmachines

Door een deel van hun gamma online te delen, kan De Boomgaard meer (potentiële) klanten online bereiken. Tijdens de ontwikkeling van de website zorgden we voor de voornaamste optimalisaties voor zoekmachines: duidelijke title tags, zoekmachinevriendelijke URL’s, een sterke interne linkbuildingstructuur, …

Om de online wereld onmiddellijk kennis te laten maken met De Boomgaard, zetten onze online marketeers ineens passende Google campagnes op.


Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties