Gebruiksvriendelijke webshop
gekoppeld met Multipress

Omdat de vorige website en webshop niet meer voldeed aan de actuele e-commerce normen creëerde Innomedio een nieuwe gebruiksvriendelijke webshop met een efficiënte logistieke werkwijze.

Over De Vroede Enveloppen

De Vroede Enveloppen is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de productie en bedrukking van enveloppen. Sinds 2012 behoren zij tot de groep Mayer Kuvert Network uit Duitsland. Particulieren en bedrijven kunnen er terecht voor het bestellen en bedrukken van enveloppen, verzendverpakkingen en drukwerk.

Wat we deden

Custom Webshop met ERP koppeling

Bezoek devroede.net

Gebruiksvriendelijke webshop met dynamisch online prijsberekening

Om klanten optimaal te begeleiden in hun zoektocht naar de juiste enveloppen of verzendverpakkingen ontwikkelde Innomedio een gebruiksvriendelijke webshop. Om een goed overzicht van het uitgebreid aanbod te behouden werden alle producten gegroepeerd per categorie. Via deze duidelijke productcategorieën kunnen bezoekers snel en gemakkelijk het gewenste product terugvinden.

Via een persoonlijk klantenaccount kunnen klanten bestellingen raadplegen en aanpassen, drukproeven goedkeuren en facturen bekijken. Met een multi-accountsysteem kan een klant bovendien meerdere accounts binnen één klantenaccount beheren. Ten slotte werd een dynamisch online prijsberekeningssysteem geïntegreerd waardoor klanten via hun account persoonlijke productprijzen kunnen raadplegen.

Koppeling MultiPress & dynamische real-time synchronisatie

Bij het uitwerken van de nieuwe webshop hield Innomedio niet enkel rekening met de gebruiksvriendelijkheid voor klanten, maar ook met een efficiënte logistieke werkwijze voor De Vroede Enveloppen.

Om klanten snel en efficiënt te bedienen werd een koppeling met MultiPress gemaakt. Vervolgens integreerden we een dynamische real-time synchronisatie van bestanden. Op deze manier kan De Vroede Enveloppen onmiddellijk zien wanneer een klant een bestelling heeft geplaatst, een drukproef heeft goedkeurd,... Langs de andere kant kunnen klanten onmiddellijk waarnemen wanneer bijvoorbeeld een drukproef klaar is en goedgekeurd kan worden.

Hoe kunnen we
jou helpen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak Terug naar referenties