Moderne website voor bouwbedrijf Dego

Wie aan Hoogstraten denkt, denkt aan aardbeien en aan Dego. Het bouwbedrijf uit de hoofdstad van de Noorderkempen verhuisde een tijd geleden naar een nieuw pand in het lokale industrieterrein. Bij dat nieuwe pand hoorde ook een nieuwe digitale thuis.

Over Dego

Dego is een bouwbedrijf gespecialiseerd in woning- en winkelbouw en -renovatie. Sinds 1989 groeide Dego zijn naam en kwaliteiten tot een gerespecteerd bedrijf met verschillende teams. Met meer dan 30 jaar ervaring is het bouwbedrijf – ongeacht het project – in alle bouwstijlen thuis. Het bedrijf uit Hoogstraten is voornamelijk actief in de provincie Antwerpen en is een gevestigde waarde in de regio.

Wat we deden

Webontwikkeling & Webdesign

Bezoek dego.be

Eigentijdse website voor eigentijdse ontwikkelingen

Dego verhuisde een tijd geleden naar een nieuw pand in het industrieterrein van Hoogstraten. Met de hulp van onze developers verhuisden ze nu ook naar een nieuwe thuis op het internet. Met een strakke, moderne website kan Dego zijn projecten en realisaties beter in de verf zetten en kunnen klanten op een overzichtelijke manier alle mogelijkheden ontdekken en inspiratie opdoen.

Scherpe foto's & beeldmateriaal

Met meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector, kunnen de klanten van Dego altijd rekenen op een kwaliteitsvolle afwerking. Zo zijn de realisaties van Dego altijd modern, duurzaam en stijlvol. We huurden daarom een professionele fotografe in om de realisaties op beeld vast te leggen en ook op de website volledig tot hun recht te laten komen.


Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties