Interactieve, meertalige website

Omdat het verhaal van de vorige website van DOBIT niet meer 100% overeenkwam met de cutting edge-technologie dat zij aanbieden, werd de website helemaal opgefrist. Een uitgebreid CMS, strategisch geplaatste video's en animaties, meertaligheid, … de nieuwe website van DOBIT got it all!

Over DOBIT

DOBIT is al meer dan 30 jaar een referentie in touchtechnologie. De laatste jaren bouwden ze een enorme kennis in digital signage uit. Met klanten zoals Carrefour, Audi, Argenta en Torfs spelen ze dus mee aan de absolute top in België, Nederland en Duitsland.

Wat we deden

Ontwikkeling van een interactieve & meertalige website

Bezoek solutions.dobit.com

Interactieve website met video & animatie

Omdat DOBIT Solutions gespecialiseerd is in touch tehnologie en (interactieve) digitale signage, is het belangrijk dat hun website overeenkomt met wat zij vandaag doen. Vandaar dat de website volledig werd vernieuwd met interactie als troef.

Het resultaat is een moderne website met sprekende video's en animaties, die de websitebezoeker helpen bij hun zoektocht naar een geschikte oplossing. Om de volledige, internationale doelgroep van DOBIT aan te spreken, werd de website ontwikkeld in het Nederlands, Engels en Frans. Bovendien ziet de website er prachtig uit op zowel desktop als mobiel, perfect zoals het hoort.

Gebruiksvriendelijk & toegankelijk CMS

Een nieuw geschreven blogartikel of referentie? Een filmpje dat op een bepaalde pagina vervangen moet worden? Een open vacature dat op de website moet verschijnen? In het CMS (= inhoudbeheersysteem van de website) kan DOBIT  zelf eenvoudig teksten, afbeeldingen en video’s doorheen de website beheren. Gemakkelijk toch?

We werken al jaren samen met Innomedio en zijn erg tevreden over de opvolging en implementatie. Ook nu is alles vlot verlopen. Wij zijn alvast heel trots op het resultaat!

Jolien Teuwen
Jolien Teuwen
DOBIT

Partner in video & motion design

Een video is ideaal om jouw bedrijfsactiviteiten in de verf te zetten. Uiteraard geeft een video ook dat tikkeltje meer aan het uitzicht en de dynamiek van jouw website. Daarom werken we graag samen met DOBIT om mooie video's te realiseren voor onze klanten. Hieronder zie je enkele video's die wij verwerkt hebben in de websites van onze klanten.

Van Looy Group

B&L

Act Like a Coach


Hoe kunnen we
jou helpen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak Terug naar referenties