Interactieve, meertalige website met SEO- & SEA-campagnes

Omdat het verhaal van de vorige website van DOBIT niet meer 100% overeenkwam met de cutting edge-technologie dat zij aanbieden, werd de website helemaal opgefrist. Een uitgebreid CMS, strategisch geplaatste video's en animaties, meertaligheid, … de nieuwe website van DOBIT got it all!

Over DOBIT

DOBIT is al meer dan 30 jaar een referentie in touchtechnologie. De laatste jaren bouwden ze een enorme kennis in digital signage uit. Met klanten zoals Carrefour, Audi, Argenta en Torfs spelen ze dus mee aan de absolute top in België, Nederland en Duitsland.

Wat we deden

Ontwikkeling van een interactieve & meertalige website, SEO en Google Ads campagnes

Bezoek solutions.dobit.com

Interactieve website met video & animatie

Omdat DOBIT Solutions gespecialiseerd is in touch tehnologie en (interactieve) digitale signage, is het belangrijk dat hun website overeenkomt met wat zij vandaag doen. Vandaar dat de website volledig werd vernieuwd met interactie als troef.

Het resultaat is een moderne website met sprekende video's en animaties, die de websitebezoeker helpen bij hun zoektocht naar een geschikte oplossing. Om de volledige, internationale doelgroep van DOBIT aan te spreken, werd de website ontwikkeld in het Nederlands, Engels en Frans. Bovendien ziet de website er prachtig uit op zowel desktop als mobiel, perfect zoals het hoort.

Gebruiksvriendelijk & toegankelijk CMS

Een nieuw geschreven blogartikel of referentie? Een filmpje dat op een bepaalde pagina vervangen moet worden? Een open vacature dat op de website moet verschijnen? In het CMS (= inhoudbeheersysteem van de website) kan DOBIT  zelf eenvoudig teksten, afbeeldingen en video’s doorheen de website beheren. Gemakkelijk toch?

Hoe Dobit onze samenwerking ervaart

Bovenaan in Google dankzij SEO en Google Ads

Naast een mooie website, zorgen onze digital marketeers dat deze ook effectief online gevonden wordt bij de juiste doelgroep. Via zoekmachine-optimalisatie en gerichte Google Ads campagnes zorgen we dat de website hoger in Google scoort bij zoekopdrachten als digital signage of outdoor led scherm.

Het resultaat mag er ook wezen:

  • Het aantal websitebezoekers via Google is gestegen met 139%.
  • Ook het aantal contactaanvragen via Google steeg mooi met maar liefst met 653,33%.

We werken al jaren samen met Innomedio en zijn erg tevreden over de opvolging en implementatie. Ook nu is alles vlot verlopen. Wij zijn alvast heel trots op het resultaat!

Jolien Teuwen
Jolien Teuwen
DOBIT

Partner in video & motion design

Een video is ideaal om jouw bedrijfsactiviteiten in de verf te zetten. Uiteraard geeft een video ook dat tikkeltje meer aan het uitzicht en de dynamiek van jouw website. Daarom werken we graag samen met DOBIT om mooie video's te realiseren voor onze klanten. Hieronder zie je enkele video's van DOBIT die we in onze webprojecten hebben geïntegreerd.

Van Looy Group

B&L

Act Like a Coach


Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties