Opfrissing branding en interactieve meertalige
website & webshop

Met klinkende namen in hun referenties en cutting edge-technologie in hun diensten, wordt er natuurlijk niet minder verwacht van hun meertalige website. Animaties, responsive design, uitgebreid CMS, videoachtergronden, DOBIT got it all!

Over DOBIT

DOBIT is al meer dan 30 jaar een referentie in touchtechnologie. De laatste jaren bouwden ze een enorme kennis in digital signage uit. Met klanten zoals Carrefour, Audi, Argenta en Torfs spelen ze dus mee aan de absolute top in België, Nederland en Duitsland.

Wat we deden

Meertalige Website & Webshop, Custom development & Branding

Bezoek solutions.dobit.com

Opfrissing logo & huisstijl

De huidige huisstijl waaronder het logo, visitekaartjes, briefhoofd, ... dienden samen met de website opgefrist te worden. Onze designer werkte in samenspraak met het grafische team bij DOBIT verschillende varianten mee uit om uiteindelijk tot een duidelijke, trendy look te komen.

Less is more

Met het principe "Less is more" gingen onze teams samen aan de slag. Uiteraard bleef de herkenbaarheid van het logo behouden en werden er slechts details bijgestuurd die toch voor een hele andere look zorgden. Zo werd het lettertype in het logo iets meer "light weight", alsook het beeldlogo kreeg een iets meer ronde look. Daarnaast werd de hoofdkleur iets zachter gemaakt. Keep it simple!

Interactieve meertalige website

DOBIT Solutions ontwikkelt digitale schermoplossingen met oog op interactiviteit. Ook hun meertalige website dient hierop afgestemd te zijn. Leuke animaties, veelzeggende filmpjes en sprekende visuals maken de nieuwe website van DOBIT Solutions tot een afgewerkt geheel.

Responsive, aanpasbaar en meertalig

De volledige website werd opgebouwd met oog voor gebruiksvriendelijkheid op smartphones en tablets, responsive dus. Om hun doelgroep te verruimen werd gekozen voor een meertalige website in Nederlands, Engels en Frans.

Achterliggend werd de website door middel van ons CMS volledig toegankelijk en aanpasbaar gemaakt voor DOBIT Solutions. Hierdoor kunnen zij zelf alle mogelijke teksten, afbeeldingen, bestanden doorheen de website beheren. Gebruiksgemak troef!

Ondersteuning online marketing

Ook de online marketing, meer bepaald het opstellen van een Google Adwords actieplan, werd bij Innomedio gelegd. Hierdoor werd in samenspraak met DOBIT enkele weken na lancering van de nieuwe website ook een Adwordscampagne gelanceerd.

Continue opvolging

Niet enkel het opstellen, instellen maar ook de continue opvolging na lancering van een digitaal project valt onder Innomedio's capaciteiten. Zo kunnen we de websites, webshops of webapplicaties van onze klanten blijvend laten scoren.

Partner in video & motion design

Een video is ideaal om jouw bedrijfsactiviteiten in de verf te zetten. Uiteraard geeft een video ook dat tikkeltje meer aan het uitzicht en de dynamiek van jouw website. Daarom werken we graag samen met Dobit om mooie video's te realiseren voor onze klanten. Hieronder zie je enkele video's die wij verwerkt hebben in de websites van onze klanten.

Van Looy Group

B&L

Act Like a Coach

Het is fijn samenwerken met Innomedio. Het team is jong, dynamisch en enthousiast, en dat voel je! Van website tot een interactieve applicatie voor onze digital signage schermen. We kunnen steeds met een gerust hart een project aan hen toevertrouwen.

Nele Bruers
Nele Bruers
DOBIT

Hoe kunnen we
jou helpen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak Terug naar referenties