B2B-webshop met offerte- en vergelijkingsfuncties

Gebroeders Geens is een productiebedrijf gespecialiseerd in machinebouw. Het bedrijf exporteert zijn machines op internationaal niveau en deed beroep op Innomedio voor een aansluitende website. Met onze digitale lasdraad versmolten we twee oude websites tot een sterk, nieuw geheel.

Over Gebroeders Geens

(Gebroeders) Geens is een productiebedrijf gespecialiseerd in machinebouw. Het familiebedrijf, dat bekend is tot ver buiten de Hoogstraatse stadsgrenzen, bouwt en exporteert de – in hun sector welgekende – Knikmops en Rollmops. Beide machines zijn originele ontwikkelingen van Geens en kennen ondertussen al verschillende modellen. Knikmops en Rollmops zijn ook gekende namen in de niche van Geens en worden vaak zelfs als top-of-mind beschreven.

Als gezond bedrijf wil Geens ook steeds groeien en uitbreiden. Zo is ondertussen al een tweede generatie Geensen mee actief in het bedrijf en werd de voorbije jaren geïnvesteerd in een nieuw magazijn en een moderne productielijn.

Wat we deden

Webontwikkeling & e-commerce

Bezoek gebroedersgeens.be

Complete website voor Knikmops en Rollmops

Tot voor kort gebruikte Geens twee verschillende websites die niet zo goed op elkaar afgestemd waren. Daarom zorgden we bij Innomedio voor een sterke, nieuwe website met alle nodige inhoud. We creëerden een overzichtelijk geheel waar bezoekers de Knikmops en Rollmops kunnen ontdekken, alsook verschillende aanbouwdelen voor beide machinelijnen. Ook de verschillende sectoren waarin Geens actief is staan nu op de website vermeld, aangevuld met getuigenissen van tevreden klanten.

Complementair design

Voor de nieuwe website van Geens voegden we ook op vlak van design verschillende toetsen toe. Zo kreeg de website een volledig nieuwe huisstijl en lieten we een nieuw logo ontwerpen voor de Rollmopslijn. De website voelt nu meer als een complementair geheel aan.

E-commerce met offertemandje

In de nieuwe website implementeerden we ook verschillende klant- en aankoopgerichte functies. Zo kunnen bezoekers het hele gamma aan Knik- en Rollmopsmodellen ontdekken via productpagina’s met meerdere filters. Ook kunnen bezoekers nu de verschillende modellen met elkaar vergelijken en eenvoudig een offerte aanvragen via een offertemandje.

Internationaal karakter

Geens is familiebedrijf met een internationaal karakter. Zo werkt het bedrijf samen met machinedealers over heel Europa en zelfs Noord-Amerika. Opdat dus ook internationale klanten de website van Geens vlot zouden kunnen gebruiken, werkten we de website uit in vier verschillende talen.  


Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties