Vastgoedwebsite met onderbouwde strategie

Innomedio ontwikkelde een volledig nieuwe website met nadruk op het aanbod bedrijfs- en residentieel vastgoed onderbouwd met digitale communicatie, van strategie tot uitvoering. 

Over Groep Bolckmans

Groep Bolckmans is al meer dan 30 jaar specialist in de ontwikkeling van vastgoed. Met inmiddels ruim 600.000m² aan vastgoed voor bedrijfspanden en KMO-units en een stijgend aanbod aan residentieel vastgoed in Vlaanderen gingen zaakvoerder Ronny Bolckmans en general manager Filip Goormans op zoek naar een digitale partner.

Wat we deden

Digitale strategieDesign & Webdevelopment

Bezoek groepbolckmans.be
Groep Bolckmans website referentie

Een digitale strategie ondergedompeld in vastgoed

Als digitale partner van Groep Bolckmans ging Innomedio eerst aan de slag met de uitwerking van een digitale strategie, die de ondertoon vormde voor de ontwikkeling van de nieuwe website.

Om de naamsbekendheid en branding online te verbeteren brachten we eerst de diverse doelgroepen van de vastgoedmakelaar in kaart zodat elke doelgroep doelgericht en via het juiste kanaal aangesproken kan worden.

Informatieve berichtgeving van vastgoedactiviteiten

Informatieve berichtgeving over de diverse vastgoedactiviteiten van Groep Bolckmans staan centraal en wordt op verschillende (online) kanalen verspreid om de naamsbekendheid van de vastgoedspecialist een boost te geven.

Tijdens mijn eerste gesprek met Innomedio kon ik mij direct vinden in de mogelijkheden die zij aanboden voor online communicatie en development. Dat is net hetgeen wij echt nodig hebben. Ook werd er ruim aandacht besteed om de extra’s in te vullen die wij als bedrijf nodig hebben. We zullen hierdoor een positieve versnelling kunnen nemen in de snelle wereld van de communicatie.

Ronny Bolckmans
Ronny Bolckmans
Gedelegeerd Bestuurder

Stijlvolle vastgoedwebsite

In slechts twee maanden werkte Innomedio een zakelijk, fris design uit dat werd omgezet naar een innovatieve en gebruiksvriendelijke code. Via duidelijke en doelgerichte communicatie voor de verschillende doelgroepen biedt de nieuwe website extra ondersteuning voor het imago van Groep Bolckmans.

Gestructureerd aanbod aan vastgoed

Via een gestructureerd aanbod aan het diverse vastgoed worden potentiële huurders en kopers optimaal begeleid in hun zoektocht naar het juiste bedrijfspand, KMO-unit of residentieel vastgoed. Een duidelijk overzicht van de verschillende diensten van Groep Bolckmans helpt de bezoeker bij zijn vastgoedoplossing op maat.

Bovendien wordt het team online voorgesteld om gerichte communicatie te garanderen met de verschillende in-house experten en wordt er gecommuniceerd over de passie voor groene en energiezuinige oplossingen waar Groep Bolckmans zijn schouders onder zet.

Hoe kunnen we
jou helpen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak Terug naar referenties