Duidelijk gestructureerde meertalige website

Als Microsoft Inner Circle Partner behoort iFacto bij de top 5% Microsoft Partners wereldwijd. Een opfrissing van hun huisstijl en een overzichtelijke website om al hun diensten en oplossingen in de kijker te zetten, waren meer als welkom.

Over iFacto

iFacto automatiseert bedrijfsprocessen in kmo’s op basis van Microsoft Dynamics NAV, AX en Dynamics 365. Wij richten ons met sectorspecifieke oplossingen naar de groothandel & distributie, de voedingsindustrie, de verhuursector en farmaceutische bedrijven en voegen bijkomende functionaliteiten toe aan de basismodules rond finance en productie.

Wat we deden

Meertalige website, Branding & Online marketing

Bezoek iFacto.be

SEO-gerichte opbouw & landingspagina’s

Alvorens we van start gingen met de ontwikkeling schreven we tal van landingspagina’s uit die we inzetten voor optimalisatie in de zoekrobots alsook als binnenkomer voor de Adwordscampagnes. Sinds de lancering van de nieuwe website trekt deze zowat 35 % van haar bezoekers via organische resultaten.

Niet enkel de achterliggende zoekpagina’s maar ook de indeling van hun diensten- en productgamma werd afgestemd op deze voorafgaande analyse.

Doelgerichte advertentiestrategie

Voor het aantrekken van de juiste leads deden we een volledig nieuwe opzet van een Google Adwordsaccount gebaseerd op een zoekwoordenrapportage. Door maandelijkse optimalisatie van deze campagnes verhogen & optimaliseren we steeds opnieuw de resultaten die we ook rapporteren.

Interactiviteit

Via blogberichten, casestudies & events speelt iFacto.be in op de vraag van klanten. Zij herkennen zich maar al te graag in bepaalde vraagstukken waarbij iFacto een oplossing biedt. Door zich online in te kunnen schrijven voor de events trekken zij hierbij potentiële klanten naar offline.

Casestudies als leadgenerator

In een eerste fase worden alle casestudies afgeschermd met een leadgenerator waarbij je gegevens dient achter te laten om een casestudie te bekijken. Zo wordt een database mee opgebouwd van leads.

We zijn zeer tevreden over de professionele samenwerking met Innomedio in de opzet van een nieuwe website en rebranding. Communicatie, timing en de kwaliteit van het geleverde werk was echt top! Een fijne partnership!

Yannick De Decker
Yannick De Decker
iFacto

Hoe kunnen we
jou helpen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak Terug naar referenties