Website & marketing voor meubelverhuurbedrijf

At home with ease. Dat is de slogan waarmee In-Lease kwaliteitsvolle meubels aan zijn klanten verhuurt én verder wil groeien. Daarom ging het bedrijf op zoek naar een digitale expert voor ondersteuning. Wij gaven het meteen een thuisgevoel.

Over In-Lease

In-Lease is een bedrijf gespecialiseerd in meubelverhuur en de verkoop van meubelpakketten. Het bedrijf helpt al meer dan 30 jaar particulieren en professionals om een thuisgevoel te creëren in hun tijdelijke woningen en is een internationale speler met  6 Europese vestigingen.

Wat we deden

Website, digitale strategie, SEO, SEA, social media marketing, email marketing & automation

Bezoek In-Lease

Vernieuwde website met offertefunctie

Toen In-Lease bij ons aanklopte, was het bedrijf aanvankelijk op zoek naar een sparringpartner voor nieuwe ideeën. Maar wat begon als een brainstormsessie met de marketingverantwoordelijke, veranderde al snel in een echte samenwerking met rapportages en meetings. En uit die samenwerking kwamen mooie realisaties voort.

Een eerste zulke realisatie is de nieuwe In-Lease-website. Deze bevat tal van specifieke functionaliteiten voor de verhuursector. Zo heeft de website een ingebouwde rental shop. Hier kunnen websitebezoekers alle huurmeubels en -artikelen van In-Lease ontdekken én hiervoor meteen een offerte op maat aanvragen. Op basis van de gegevens die bezoekers dan ingeven, kan In-Lease een gerichte prijsindicatie bezorgen.

Verder kunnen bezoekers op de nieuwe website ook de verschillende huurformules van In-Lease bekijken, prijslijsten downloaden en op basis van een korte vragenlijst een gepersonaliseerde meubelverhuuroplossing ontvangen.

Strategie voor meer naamsbekendheid & omzet

Strategie voor meer naamsbekendheid & omzet

Een tweede resultaat van de samenwerking met In-Lease was een digitale strategie voor de belangrijkste doelstellingen van het bedrijf. Zo wilde het bedrijf enerzijds meer naamsbekendheid verwerven onder zijn doelgroep. Anderzijds wilde In-Lease ook meer inzetten op één van zijn verhuurformules en een gestage omzetstijging op lange termijn realiseren.

Om naar deze doelstellingen toe te werken, implementeerden we verschillende acties zoals:

  • Internationale SEO en SEA om meer organisch en betaald verkeer naar de (nieuwe) website te krijgen en leads te genereren
  • Uitgebreide social media marketing met contentkalender en social advertising voor Facebook & LinkedIn.
  • E-mailmarketing met automatische e-mailflows door actiegebonden triggers, alsook kwartaalnieuwsbrieven naar specifieke doelgroepen zoals relocaters, HR en expats.

Constante verbetering van resultaten

Sinds de lancering van de nieuwe In-Lease-website en de digitale strategie, konden we een constante verbetering van de resultaten vaststellen. Zo zien we, na een initiële drop off, ieder kwartaal een mooie groei in het aantal websitesessies.

Daarnaast stijgt de gemiddelde positie van de website in Google maandelijks en blijven ook de cijfers van het websiteverkeer en de socialemediapagina’s omhoog klimmen. Over de omzetstijging op lange termijn kunnen we nu – na het eerste jaar – nog geen uitspraken doen.


Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties