Volautomatische webshop met koppeling Multipress

Net zoals hun unieke businesskaartjes, onderscheidt INKO paper zich met hun gebruiksvriendelijke webshop. Dankzij een dynamische productconfiguratie en prijsberekening en een koppeling met de drukkerijsoftware Multipress, geniet INKO paper voortaan van een efficiënte en automatische verwerking van hun bestellingen.

Over INKO paper

INKO paper verkoopt businesskaartjes met een luxeuze afwerking. Klanten kunnen kiezen tussen eindeloze soorten afwerkingen zodat zij businesskaartjes kunnen bestellen die volledig passen bij hun bedrijf.

Wat we deden

Webdevelopment, koppeling Multipress & e-commerce

Bezoek INKO paper

Efficiƫntere online verkoop

Onze developers ontwikkelden een gebruiksvriendelijke webshop, waar gebruikers businesskaartjes op maat kunnen samenstellen en bestellen. Dankzij duidelijke categorieën en handige filters met verschillende soorten afwerkingen, vinden klanten in enkele muisklikken businesskaartjes waar zij naar op zoek zijn. Bovendien zorgden onze developers voor een online betalingsintegratie, zodat klanten veilig online kunnen betalen via hun vertrouwde betalingsmethode.

De webshop werd meertalig opgebouwd om zoveel mogelijk klanten in hun eigen taal te bedienen.

Dynamische productconfiguratie & prijsberekening

We integreerden een dynamische productconfiguratie en prijsberekening in de webshop. Dit wil zeggen dat klanten kunnen aangeven welk soort papier, afwerking, grammages en dergelijke zij wensen. Op basis van deze parameters wordt er een prijs gemaakt die van toepassing is voor het gekozen product.

Multipress-koppeling op maat

Om alle bestellingen zo efficiënt mogelijk en automatisch te laten verlopen, zorgden we voor een koppeling tussen de webshop en Multipress, de business software die INKO paper gebruikt voor het verwerken van hun bestellingen.


Hoe kunnen we
jou helpen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak Terug naar referenties