360° digitale ondersteuning met websiteontwikkeling

M.I.P. is een internationaal familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in duurzame opslagsystemen. Het bedrijf is gespecialiseerd in totaaloplossingen gemaakt uit composiet en wil uitgroeien tot dé Europese marktleider in haar sector. Daarom sloeg het bedrijf met ons de handen in elkaar voor een gepast digitaal traject en een nieuwe website om die ambitie te ondersteunen.

Over M.I.P.

M.I.P. is een familiebedrijf uit Rijkevorsel dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, bouw en plaatsing van duurzame en composieten tanks en silo’s. Het bedrijf heeft 2 grote vestigingen in Rijkevorsel (BE) en Moerdijk (NL) en is al jarenlang een gevestigde én gerenommeerde waarde in binnen- en buitenland. Zo heeft M.I.P. binnen haar sector de grootste productiecapaciteit van Europa en is het bedrijf ook al de Europese marktleider voor opslagsystemen in de agrarische sector.

Wat we deden

Webontwikkeling, digitale strategie & online marketing

Bezoek www.mip-nv.com
Nieuwe  website gericht op internationale markt

Nieuwe website gericht op internationale markt

We bouwden zelf voor M.I.P. een nieuw online “opslagsysteem”. We ontwikkelden een moderne, gebruiksvriendelijke en meertalige website om de kernwaarden en -activiteiten van het bedrijf in de kijker te zetten. (Internationale) bezoekers kunnen nu alle mogelijkheden, markten en realisaties van M.I.P. eenvoudig ontdekken. Daarnaast kunnen zij ook via een ingebouwde offertefunctie snel een offerte op maat aanvragen.

Digitale strategie voor internationale groei

Een grenzeloze ambitie als die van M.I.P. vraagt ook om een gelijkwaardige digitale strategie. Daarom hebben we voor het digitaal traject al onze diensten volledig ingezet. Op basis van de behoeften en doelstellingen van M.I.P. werkten we een volledige digitale strategie en communicatieplan uit. Hiermee ondersteunden we het bedrijf met SEO, SEAsocial media en e-mail marketing om online de juiste mensen op de juiste plaatsen te bereiken.

Succesvolle en aangename samenwerking

Ontdek in onderstaande video de ins en outs van het project en hoe een vlotte dynamiek voor een mooi eindresultaat heeft gezorgd.


Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties