Verhuur van luxewagens

Er werd gekozen om een uitgebreide fotoshoot te houden waardoor de sportwagens subliem tot hun recht komen op de website. Met de aanwezigheid van o.a. alle prijsformules, voorwaarden en veelgestelde vragen is alles gemakkelijk terug te vinden. Zo kan de bezoeker in alle vertrouwen een wagen reserveren.

Over Porsche Verhuur Plus

Wie droomt niet van een ritje in een van deze wagens? Porsche Verhuur Plus uit Beerse is erg in trek. Met 8 exclusieve wagens, van cabrio(‘s) tot een sportieve SUV, vindt iedereen wel zijn favoriet. Ideaal voor speciale gelegenheden of gewoon… voor het plezier!

Wat we deden

Meertalige website & Online marketing

Bezoek porscheverhuur.be

Digitale opfrissing

De voorgaande website van Porsche Verhuur Plus straalde niet uit waar Porsche Verhuur Plus voor staat: verhuur van luxueuze sportwagens. Daarom werd enkele jaren geleden de online identiteit van Porsche Verhuur Plus Plus drastisch veranderd en met succes.

Voorzien van professionele fotografie, werden alle wagens in detail in kaart gebracht op de vernieuwde website. Leuke sfeerbeelden afgewisseld met duidelijke call-to-actions zorgen voor een hoge interactie bij de bezoekers. Bovendien wordt de prijszetting openlijk met de (potentiële) klant gedeeld wat de nodige vertrouwen opwekt om een Porsche naar keuze te reserveren.

Een mooie website dient uiteraard ook gemakkelijk gevonden te worden. Via intensieve SEO-optimalisaties en Google AdWords-advertenties zorgen we ervoor dat de website van Porsche Verhuur Plus bovenaan de zoekresultaten verschijnt en makkelijk terug te vinden is voor elke liefhebber of dromer.

Meerdere doelgroepen aanspreken

Uiteraard werd de website ook 3-talig opgebouwd: Nederlands, Frans en Engels. Hierdoor worden meerdere doelgroepen aangetrokken en kunnen ook klanten over de landsgrenzen heen genieten van een Porsche-rit.

Korte & lange termijn verhuur

Acties op maat

Door de groeiende markt in de verhuursector gaat Porsche ook mee met zijn tijd. Door in te spelen met o.a. lastminute acties die snel op de website kunnen aangemaakt worden en bovendien gedeeld worden op sociale media en via nieuwsbrieven, genieten ook de snelle online beslissers.

Innomedio verzorgt bovendien mailings en gesponsorde berichten via sociale media waarbij verschillende doelgroepen, bijvoorbeeld verloofden, apart worden aangesproken met acties op maat.

B2B

Niet enkel particulieren maar ook bedrijven zijn een belangrijke doelgroep van Porsche Verhuur Plus. Via mailings en (gesponsorde) berichten op sociale media zoals LinkedIn maken zij kennis met Porsche Verhuur Plus en stellen we leuke ideeën voor: bijvoorbeeld meerdere Porsches huren voor één dag of weekend als unieke teambuilding die blijft hangen bij de werknemers.

Hoe kunnen we
jou helpen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak Terug naar referenties