Snel en eenvoudig online drukwerk bestellen

Innomedio creëerde een webshop om de klanten in België, Nederland en Luxemburg nog efficiënter te bedienen.

Over PrintBirdie.com

PrintBirdie.com is internationaal bekend als online platform waar klanten snel en eenvoudig drukwerk kunnen bestellen. Klanten kunnen er terecht voor alle soorten handels- en promotioneel drukwerk, bedrukking van panelen en spandoeken, textiel, relationele geschenken en promotiemateriaal.

Wat we deden

Webdesign & meertalige webshop met koppeling met ERP

Bezoek PrintBridie.com

Optimale klantenservice door gebruiksvriendelijke webshop

De gebruiksvriendelijke webshop van PrintBirdie.com heeft alle troeven om de klanttevredenheid te optimaliseren. Wegens het uitgebreid aanbod aan online drukwerk werden alle producten gegroepeerd per categorie. Vervolgens werd er ook een zoekfilter geïntegreerd om onmiddellijk een gewenst product online terug te vinden met alle nodige productdetails en -specificaties. Dit om de zoekopdracht van de klant makkelijker te maken en te versnellen.

Een persoonlijk klantenaccount zorgt ervoor dat klanten te allen tijde bestellingen kunnen aanpassen en raadplegen.

Koppeling op maat & integraties

Voor deze internationale klant is een efficiënte werkwijze van essentieel belang, vandaar een configuratie op maat per product alsook een volledige koppeling met multipress en het CRM-systeem.

Bovendien garandeert Innomedio beveiligde online betalingen als Ogone Partner via een SSL-beveiligde server en worden klanten begeleid tijdens het aankoopproces om het afronden van een bestelling aan te moedigen. Vervolgens zorgt e-commerce tracking voor een opvolging van de resultaten: totale omzet, gerealiseerde omzet per klant alsook de producten die de meeste omzet genereren.

Meertalige webshop in fase 2

In fase 2 wordt deze webshop verder uitgebreid naar een meertalige webshop om alle klanten per land, in eigen taal online te kunnen bedienen.

Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties