Moderne website met speels & strak webdesign

Out-of-the-box en innovatief, dat is waar Projectatelier voor staat en is exact wat zij willen uitstralen op hun website. Hiermee ging Innomedio aan de slag. Het eindresultaat is een moderne en speelse maar strakke website.

Over Projectatelier

Projectatelier zorgt voor de upgrade van jouw kantoorinrichting. Hiermee gaan zij veel verder dan het plaatsen van de juiste kantoormeubelen op de juiste werkplek. Zij zorgen voor een totaalinrichting van kantoren, waarbij zij de ultieme balans creëren tussen duurzaam meubilair, verlichting, akoestiek, kleur en geur. Zo zorgt Projectatelier voor een juiste beleving en geluk op de werkvloer.

Wat we deden

Webdesign & webontwikkeling

Bezoek projectatelier.be

Strak & speels webdesign met bewegende SVG-animaties

Doorheen het hele web project werkten we intensief samen met Projectatelier. Op die manier ontwikkelden we een website die de bezoekers inspireert en gelukkig maakt, net zoals de kantoorinrichting van Projectatelier dat doet.

Met de visie en strategie van Projectatelier in het achterhoofd, werkte onze designer een mooi en speels webdesign uit. Wanneer je de website bezoekt zie je tal van moderne en bewegende SVG-animaties. Daarnaast krijgt de websitebezoeker via deze animaties onmiddellijk een goed inzicht in de kantoorbeleving die Projectatelier kan creëren.

Modern CSS-gridsysteem

Om websitebezoekers te laten inspireren door de mooiste kantoorinrichting-projecten van Projectatelier ontwikkelde onze frontend developer een dynamisch grid aan de hand van het moderne CSS-grid systeem. CSS-grid is een krachtig lay-out methode die een pagina op een eenvoudige manier in verschillende rijen en kolommen kan opdelen. Hierdoor krijgen de websitebezoekers op een mooie en gebruiksvriendelijke manier een uniek overzicht van de interessantste projecten. Ook bij de nieuwsberichten werd deze innovatieve lay-out toegepast.

Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties