Gebruiksvriendelijke nieuwe website met productmodule

De vorige website van Riba Rent was aan vernieuwing toe. Innomedio creëerde een gebruiksvriendelijke, nieuwe website met een productmodule, gekoppeld aan hun ERP-systeem. Het resultaat? Potentiële klanten kunnen het volledige productaanbod online bekijken en eenvoudig een offerte aanvragen. Lees onze volledige referentie.

Over Riba Rent

Riba Rent is al meer dan 40 jaar een belangrijke speler in de verkoop en verhuur van bouwmachines en toebehoren aan zelfbouwers en professionals. Ook voor onderhoud en herstellingswerken kan je bij Riba Rent terecht. Met hun twee vestigingen in Brecht en Asse proberen ze aan ieders wensen tegemoet te komen.

Wat we deden

Ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke website met productoverzicht, offertesysteem en koppeling met een bestaand ERP.

Bezoek Riba Rent

Nieuw & gebruiksvriendelijk design

Innomedio werkte een gebruiksvriendelijk en nieuw design uit voor Riba Rent, waarin hun herkenbare huisstijl werd doorgetrokken. 

Gebruikers krijgen meteen een duidelijk overzicht van het verhuur- en verkoopaanbod, alsook werden er duidelijke call-to-actions opgenomen zodat gebruikers eenvoudig contact op kunnen nemen met de dichtsbijzijnde winkel. 

Productmodule met offertemandje

Het belangrijkste struikelblok voor Riba Rent, was de opvolging van de offerteaanvragen. In de nieuwe website werd een productmodule geïntregreerd zodat gebruikers het volledige aanbod online kunnen bekijken en vervolgens eenvoudig de gewenste producten kunnen toevoegen aan het offertemandje.

Riba Rent krijgt zo een duidelijke offerteaanvraag binnen met de gewenste producten en neemt contact op voor de verdere opvolging. Zo hoeven ze niet in te boeten op persoonlijke aanpak en kunnen ze hun klanten toch een gebruiksvriendelijke website-ervaring bezorgen.

Koppeling met bestaand ERP-systeem

Riba Rent beschikte reeds over een ERP-systeem waarin ze hun producten beheerden. Waar ze deze producten voorheen langs 2 zijden moesten beheren, heeft Innomedio gezorgd voor een automatische koppeling met hun bestaand ERP. Dankzij deze integratie worden wijzigingen in producten automatisch geüpload naar de website.

Ook offertes die via de website worden aangevraagd, komen rechtstreeks binnen via het ERP systeem zodat Riba Rent deze eenvoudig vanuit één plek kan beheren.

Kortom, een besparing van kostbare tijd die Riba Rent nu aan zijn klanten kan spenderen. 


Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties