Online strategie & marketing

In samenwerking met oprichtster Eva Buyck, werkte Innomedio een doorgedreven digitale strategie uit die kan rekenen op uitstekende resultaten.

Over Sterk op je Werk

Sterk op je Werk is een inspirerend coachingbedrijf met de nadruk op professionele en persoonlijke loopbaanbegeleiding & assertiviteitsontwikkeling voor professionals en KMO’s. 

Met 16 coaches begeleiden ze klanten over heel Vlaanderen.

Wat we deden

Strategie, Online marketing & Website

Bezoek sterkopjewerk.be

Nieuwe website

Informatief & duidelijke communicatie

Met ruim 15 jaar ervaring in loopbaanbegeleiding maakte oprichtster Eva Buyck twee jaar geleden haar droom waar en richtte ze haar eigen coachingbedrijf op in Izegem. Innomedio ging onmiddellijk aan de slag met de ontwikkeling van een website gericht op organische zoekresultaten door informatieve en duidelijk communicatie over de verschillende carrièretrajecten, professionele loopbaancoaches en succesvolle referenties.

SEO is the key

Moordende concurrentie, een ambitieuze onderneemster en een enthousiast team aan developers en marketeers zorgden voor een top ranking in Google. Door het uitwerken van landingspagina’s gericht op specifieke doelgroepen en locaties, wisten we al snel onze weg te vinden naar de eerste pagina.

Doorgedreven digitale strategie

Inspiratie & expertise

Door een nauwe samenwerking en transparante communicatie tussen Innomedio en Sterk op je Werk werd een doorgedreven digitale strategie uitgewerkt met uitstekende resultaten. Op één jaar tijd groeide Sterk op je Werk uit tot een volwaardig coachingbedrijf met maar liefst 20 locaties in Vlaanderen and counting. Uiteraard dienen de agenda’s van al deze loopbaancoaches opgevuld te worden. Door de perfecte combinatie aan inspiratie, expertise en diverse marketingkanalen, bleek dit geen probleem te zijn. Zo werden het aantal conversies verhoogd met 2500%.

Opvolging, bijsturen & time management

De doorgedreven digitale strategie, steeds aanvullend netwerk aan warme prospecten, tal van online marketingkanalen & tools en voortdurende uitbreiding van het team in heel Vlaanderen vraagt voor de nodige bijsturingen en optimalisaties. Hiervoor organiseert Innomedio maandelijkse Skype-meetings die onderbouwd worden door wekelijks telefonisch contact. Het inzetten op de juiste kanalen en continue bijsturing en optimalisatie, is noodzakelijk om die welverdiende plaats in de markt te behouden.

Een overstroming aan conversies

Om de twijfelaars een duwtje in de rug te geven, werd een laagdrempelig gratis online loopbaantest uitgewerkt die vrijblijvend persoonlijke carrièreadvies aanbiedt.

Met dit aanvullend netwerk van +500 warme prospecten per maand, kunnen we deze loopbaantest een schot in de roos noemen. Bovendien worden deze potentiële klanten opgevolgd met een persoonlijk loopbaantraject op maat.

Ik zou Innomedio aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare marketingconsultant. Je kan als ondernemer niet alles zelf doen want zo verlies je heel veel budget. Door onze samenwerking kan ik mij volop focussen op de groei van onze kernactiviteiten.

Eva Buyck
Eva Buyck
Sterk op je Werk

Hoe kunnen we
jou helpen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak Terug naar referenties