Een authentieke website met interactief aspect

Kwaliteit is vaak gebouwd op jaren ervaring en vakmanschap. Maar ongeacht ervaring moet ook vakmanschap mee met de tijd. Daarom investeerde slachthuis en uitsnijderij Swaegers niet alleen in innovaties, maar ook in een nieuwe website. En voor een nieuwe website hebben we bij Innomedio het beste vlees in de kuip.

Over Swaegers

Swaegers is een 3e generatie slachthuis en uitsnijderij met meer dan 30 jaar ervaring in de vleessector. Het bedrijf is dé referentie voor kwaliteitsvolle karkassen en deelstukken en werkt volgens de korte keten met lokale boeren voor verantwoord rundsvlees.

Wat we deden

Webontwikkeling & content & experience

Bezoek Swaegers

Authentiek & ambachtelijk design

Voor de website kozen we samen met de klant voor een authentiek design met een ambachtelijke toets. Met speciaal ontworpen iconen en andere visuele elementen creëerden we zo een gepaste look en feel. Daarnaast kozen we ook voor scherpe en karaktervolle afbeeldingen die goed beeld geven aan de historiek en het vakmanschap van het bedrijf.

Interactieve klantervaring

Verder combineerden we het authentieke design met een modern en interactief aspect. Zo voorzagen we de pagina met het aanbod van Swaegers van een interactieve afbeelding. Via de afbeelding kunnen klanten de verschillende deelstukken van het rund op een verrassende manier ontdekken, inclusief informatie over welke deelstukken uit welke lichaamsdelen kunnen worden gehaald.  

Klantspecifieke contactformulieren

Hoewel de afzetmarkt van Swaegers voornamelijk B2B is, bieden ze hun diensten ook aan particulieren aan. Daarom voegden we aan de website ook twee klantspecifieke aanvraag- en contactformulieren toe. Via de aanvraagformulieren kunnen klanten runderen verkopen of karkassen en deelstukken aankopen. Via de contactformulieren kunnen klanten al hun andere vragen rechtstreeks naar de helpdesk sturen.


Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties