Platform voor automatisering data- en klantbeheer

Als bedrijf dat zich bezighoudt met externe telefonie- en andere bedrijfsdiensten, wilde The Business Assistant graag een oplossing om hun data- en klantenbeheer. Enerzijs om alle data beter te kunnen verwerken en anderzijds om klanten beter te kunnen beheren. Daarom belde het callcenter ons zelf op. Wij antwoordden.

Over The Business Assistant

The Business Asisstant is een extern callcenter en virtueel secretariaat voor kmo’s. Het bedrijf staat via de telefoonnummers van hun klanten in voor de ontvangt, verwerking en terugkoppeling van oproepen en biedt daarnaast ook andere bedrijfsdiensten aan zoals administratie, detachering, vertalingen en copywriting.

Wat we deden

Webapplicatie

Bezoek

Automatisering telefoondiensten & dataverwerking

Voor de telefoniediensten van The Business Assistant  ontwikkelden we een platform dat alle data van inkomende oproepen verwerkt en opslaat. Het platform is voorzien van een API-koppeling naar de website, een koppeling met hun VOIP-telefooncentrale en hun facturatiesoftware. Zo worden op basis van de tijdsduur en het klantentarief voor de oproepen automatisch facturen aangemaakt voor de klanten.  

Platform voor medewerkers én klanten

We ontwikkelden het platform voor he Business Assistant met het oog op automatisering en samenwerking tussen he Business Assistant en hun klanten.

  • Enerzijds kunnen medewerkers via het platform alle informatie van binnenkomende oproepen loggen voor een automatische facturatie naar de klant.
  • Anderzijds krijgen ook de klanten een login voor het platform waarmee zij zelf alles kunnen opvolgen, rechtstreeks kunnen communiceren met The Business Assistant en opdrachten kunnen uploaden, zoals het inplannen van meetings, regelen van agenda’s, etc..

Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties