Meertalige productwebsite

Het digitale uithangbord strookte niet meer met het innovatieve aanbod van UNI-BRIGHT. Innomedio vernieuwde drastisch.

Over UNI-BRIGHT

UNI-BRIGHT is een innovatieve producent en distributeur van ledverlichting. Het assortiment is zeer uitgebreid en ontworpen met oog voor design en technische precisie. De armaturen vinden toepassing voor elke ruimte of project, zowel binnen als buiten, variërend van residentieel tot winkels, horeca, kantoren en tuinen.

Wat we deden

Meertalige websiteproducten database gekoppeld aan ERP

Bezoek unibright.be

Volledige nieuw design met focus op producten

Innomedio nam van start tot einde het volledige webproject op. Een gebruiksvriendelijk maar uiterst modern ontwerp werd uitgewerkt. Samen met de klant werd de ideale indeling van het gehele webproject opgepakt & vertaald naar een aantrekkelijke samenhang.

Webkoppeling met lokale productdatabase

Het ruime verlichtingsaanbod dat op regelmatige tijdstippen wordt bijgewerkt diende automatisch gekoppeld te worden aan de website. Via een webkoppeling met een lokale productdatabase worden alle gegevens, beeldmateriaal & specificaties automatisch opgehaald.


Klantenservice centraal

Naast de vereiste om het volledige productgamma duidelijk & aantrekkelijk in beeld te brengen, diende ook de klantenservice in ruimte zin van het woord in het oog te springen.

Naast een downloadportaal voor alle catalogi, handleidingen & technische bestanden voor de producten worden opleidingen centraal in gezet voor bestaande & nieuwe klanten.

Innomedio heeft een meertalige, responsive website opgeleverd die helemaal voldoet aan onze wensen. Er wordt aandacht besteed om te achterhalen wat je precies wilt om dit te vertalen naar een mooi resultaat.

Ann De Wael
Ann De Wael
UNI-BRIGHT

Hoe kunnen we
jou helpen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak Terug naar referenties