Website-uitbreiding met configurator-app voor klanten

Voor LED-verlichtingsproducent Uni-bright ontwikkelden we enkele jaren geleden een nieuwe website. Om hun klanten online nog meer te bieden, sloegen we nogmaals de handen in elkaar om een configurator-app te ontwikkelen. Ontdek hoe wij ons eigen licht op dit project schenen.

Over Uni-Bright

Uni-bright is een Antwerpse producent en distributeur van LED-verlichting. Het bedrijf specialiseert in – en heeft een ruim aanbod aan – zowel binnen- als buitenverlichtingen. Zo bieden ze alles aan van subtiele inbouwspots en strips tot grote panelen, lampen en – nu dus ook – configureerbare railsystemen.

Wat we deden

Webontwikkeling (webapplicatie)

Bezoek Uni-Bright

Configurator voor uniek railsysteem

De configurator is specifiek ontworpen voor het LaVilla 48 railsysteem, dat klanten nu zelf kunnen personaliseren. Via de configurator kunnen klanten kiezen tussen verschillende ophangsystemen en opstellingen (rechte lijn, L-vorm, U-vorm,…) met armaturen. Vervolgens kunnen zij ook het type verlichting, het aantal lampen/spots en de indeling hiervan samenstellen. Ook details als uitvoering (kleur) en stroomtoevoer (voeding) zijn te personaliseren.

Automatisch, gepersonaliseerd overzicht

Nadat klanten hun configuratie hebben afgerond, krijgen zij automatisch een overzicht met alle details. Deze kunnen zij afdrukken, opslaan als PDF of doormailen (als PDF in bijlage) naar Uni-bright om meteen een offerte op maat te laten maken.


Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties