Online boost voor veiligheids- & automatisatiespecialist

Wat hebben wij als webbureau gemeen met een specialist in veiligheids- en automatisatiesystemen? We weten allebei van aanpakken. Er was dan ook meteen een klik toen V.D.M. Security ons vroeg om zijn diensten online beter te laten presteren.

Over V.D.M. Security

V.D.M. Security is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de beveiligingssector. Het bedrijf specialiseert in beveiligings-, automatisatie- en domotica-oplossingen en is een vergund installateur voor inbraak- en camerasystemen.

Wat we deden

digitale strategie , SEA, social media marketing

Bezoek V.D.M. Security

Regionale & gewestelijke groei voor familiebedrijf

Alvorens V.D.M. Security naar ons kwam, had het familiebedrijf eigenlijk geen echte website. Het teerde vooral op mond-tot-mond reclame – en deed dat ook met succes. Als gevestigde waarde in de lokale regio hielp de beveiligingsspecialist al honderden klanten.

Maar V.D.M. Security wilde nog verder groeien. Daarom besloot het bedrijf de digitale weg in te slaan met een nieuwe website en een online marketingtraject op maat.

Hiermee wilde V.D.M. Security;

  • meer naamsbekendheid verwerven bij particulieren in de regio (B2C) en Vlaamse kmo's (B2B),
  • meer projecten voor kmo's binnenhalen (B2B-omzet verhogen),
  • beter online gevonden worden en meer online contact- en offerte-aanvragen realiseren.

Nieuwe website gericht op offerte-aanvragen

Met de nieuwe website van V.D.M. Security – die in juli 2021 live ging – zetten we in op twee belangrijke zaken om meer offerte-aanvragen te realiseren.

Zo stalden we in de eerste plaats alle diensten van V.D.M. Security uit op verschillende pagina’s. Hier kunnen bezoekers alle mogelijkheden en voordelen per dienst ontdekken. Daarnaast voorzagen we ook een aparte pagina voor realisaties waar bezoekers voorgaande projecten en referenties kunnen bekijken. Zo krijgen geïnteresseerden meteen een beeld van de kwaliteit die V.D.M. Security kan leveren.

Online traject met focus op advertenties

Enkele weken na livegang van de website startten we met het online marketingtraject. De focus hier lag zowel op het realiseren van meer offerte-aanvragen, alsook op het verwerven van meer naamsbekendheid. Om beide doelstellingen te behalen, zetten we specifiek in op online advertenties met SEA en LinkedIn Advertising.

  • Voor SEA werkten we enkele advertentiecampagnes uit rond twee specifieke diensten van V.D.M. Security. Deze campagnes werden door onze één van onze marketeers constant opgevolgd en bijgestuurd indien nodig.
  • Voor LinkedIn werkten we - onder meer - een korte brandingvideo uit waarmee we in het advertentienetwerk van het platform onze pijlen richtten op Vlaamse kmo's.

Mooie resultaten na het eerste jaar

De resultaten van de website en het marketingtraject worden steeds opgevolgd door één van onze marketeers en ieder kwartaal aan V.D.M. Security gerapporteerd. Op het moment van schrijven zijn we een jaar na livegang van de website en ruim een half jaar na de start van het online marketingtraject.  

Doorheen deze periode zijn de resultaten over het algemeen ieder kwartaal verbeterd. Zo realiseerden we al een mooie stijging in naamsbekendheid via het aantal websitebezoekers en kreeg V.D.M. Security ook al een pak meer offerte- en contactaanvragen binnen. Daarnaast blijven websitebezoekers ook steeds langer op de website en is het bouncepercentage (aantal websitesessies waarbij maar één pagina werd bekeken) ook flink gedaald. 


Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties