Nieuwe website met koppeling garagesoftware

'Perte totale'? Dat was de oude website van VAG nog net niet. Toch was het autoservicebedrijf uit Turnhout dringend toe aan een nieuw online platform. Wij leverden voor hen een spiksplinternieuwe website af met koppeling naar hun vaste garagesoftware.

Over VAG

VAG is één van de bekendste en oudste autoservicebedrijven in de regio Turnhout. Al meer dan een halve eeuw helpt VAG zijn klanten met een uitgebreide dienstverlening, waaronder de verkoop van tweedehands Mercedes-wagens en autoverhuur-, carwash-, garage- en carrosseriediensten.

Wat we deden

Webontwikkeling & Webdesign

Bezoek www.vagnv.be

Website met meer dan een nieuw likje verf

Voor de ontwikkeling van de nieuwe VAG-website rolden we eerst de oude website binnen voor een grondige analyse. Informatief bleek die nog in orde, maar op vlak van functionaliteit miste er nog heel wat. 

Daarom ontwikkelden we een volledig nieuwe website bestaande uit een mix van informatieve pagina’s en dienstenpagina’s waar bezoekers acties kunnen ondernemen. Denk maar aan de pagina's voor tweedehands Mercedes-wagens en autoverhuur. Voorheen was hier enkel info te vinden, maar nu kunnen bezoekers via een formulier ook online koop-en huuraanvragen indienen. Maar dat is niet alles. “Onder de motorkap” kan de website nog veel meer.

Koppeling garagesoftware voor real-time updates

We voorzagen de nieuwe VAG-website van een koppeling met de garagesoftware waar het bedrijf al jarenlang mee werkt. Stock en beschikbaarheid worden zo automatisch geüpdatet op de website als een koop- of huuraanvraag wordt goedgekeurd. Weg met manuele aanpassingen, het verkoops-en verhuurproces verloopt nu zowel voor klanten als voor VAG veel gemakkelijker.


Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties