Website & online marketing to (ac)count on

“Klanten en elkaar succesvol maken”, dat is de slogan van Van Looy Accountants én een slogan waar we ons bij Innomedio helemaal in kunnen vinden. En succes, dat bestaat niet zonder de juiste talenten natuurlijk. Toen het boekhoudkantoor bij ons aanklopte voor een nieuwe website en bijhorend marketingtraject met het oog op een sterke employer branding, sloegen we graag de handen in elkaar.

Over Van Looy Accountants

Van Looy Accountants is een boekhoudkantoor uit Ekeren met meer dan 35 jaar ervaring. Sinds enkele jaren staat een jong en ambitieus directieteam aan het hoofd dat wil inzetten op de online aanwezigheid om met een sterk employer brand nieuwe talenten aan te trekken. Van Looy Accountants staat voor een proactieve en menselijke aanpak waarbij vertrouwen en transparantie centraal staan.

Wat we deden

Webontwikkeling & Webdesign

Bezoek Van Looy Accountants

Nieuwe website met cliƫntenportaal

Met meer dan 35 jaar ervaring heeft Van Looy Accountants alle expertise in huis om iedere onderneming te kunnen helpen. Toch was het tot op heden niet zo vanzelfsprekend om dat ook online te doen. Daarom kwam het boekhoudkantoor naar ons voor een oplossing.

Om de nieuwe wind van het directieteam extra kracht in de zeilen te zetten, ontwikkelden wij een website met de focus op dienstverlening en samenwerking met cliënten.  Zo kunnen bezoekers enerzijds alle diensten van Van Looy Acountants uitgebreid leren kennen. Anderzijds voorzagen we een integratie met de accounting software van het boekhoudkantoor. Deze integratie komt in de vorm van een digitaal portaal waar cliënten hun boekhouding online kunnen aanleveren en waar Van Looy Accountants alles gemakkelijk in kan verwerken en beheren.

Een sterke employer branding strategie

De nieuwe website van Van Looy Accountants moet natuurlijk ook potentiële medewerkers aanspreken. Daarom koos het boekhoudkantoor voor een bijbehorend online marketingtraject met de focus op employer branding. 

Met het marketingtraject zetten we sterk in op de online aanwezigheid van Van Looy Accountants en het vinden van nieuwe werknemers. Met een duidelijke employer branding strategie en concrete marketingacties, vinden we nieuwe collega's voor het team! Via maandelijkse rapportages volgen we de resultaten op,  kunnen we de strategie gericht bijsturen en steeds naar Van Looy Accountants terugkoppelen.


Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties