Volledige rebranding & webdevelopment

Voor advies- en ingenieursbureau Van Looy Group zorgde Innomedio voor een complete rebranding van de huisstijl, de ontwikkeling van een dynamische meertalige website en uitwerking van SEO- en contentstrategie.

Over Van Looy Group

Van Looy Group is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau voor logistiek, speciale technieken en bouwkunde. Voor tal van bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren lossen zij logistieke vraagstukken op en zorgen zij daaropvolgend voor engineering en realisatie van magazijnen, distributiecentra, hubs en sorteerplatformen.

Wat we deden

Design & branding, Webontwikkeling, Contentstrategie & Online marketing

Bezoek vanlooygroup.com

Complete rebranding: moderne huisstijl & logo

Alvorens we een nieuwe website ontwikkelden, zorgden we samen met Van Looy Group voor een complete rebranding van hun huisstijl. Allereerst werd het logo gemoderniseerd zodat die volledig past bij de waarden van het bedrijf. Dit design werd vervolgens doorgetrokken naar alle online & offline promotiematerialen en producten van Van Looy Group. Banners, flyers, werfdoeken, veiligheidshelmen, technische tekenboeken, … alles werd voorzien van de nieuwe moderne huisstijl.

Dynamische meertalige website

Met dynamische webpagina’s, interactieve animaties en een duidelijke structuur is de nieuwe website niet enkel een lust voor het oog, maar wordt het voor potentiële klanten snel duidelijk wat Van Looy Group voor hen kan betekenen. De website werd daarenboven meertalig opgebouwd opdat zowel nationale als internationale klanten aangesproken kunnen worden.

SEO- & contentstrategie

Ook na het ontwikkelen van de nieuwe huisstijl en website zat Innomedio niet stil. Door landingspagina’s uit te werken die gericht zijn op de juiste zoekwoorden en sectoren zorgen we ervoor dat potentiële klanten snel de website kunnen terugvinden.

Om deze warme leads te overtuigen om te kiezen voor Van Looy Group werd een contentstrategie uitgedacht. Via blogberichten op de website, posts op LinkedIn en whitepapers deelt Van Looy Group zijn expertise in logistics engineering. Bovendien wordt bij het downloaden van een whitepaper de gegevens van prospecten verzameld, die nadien benaderd kunnen worden met persoonlijke informatie op maat.

Hoe kunnen we
jou helpen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak Terug naar referenties