Een nieuwe generatie, een nieuwe aanpak voor VDM Keukens

“Een nieuwe generatie, een nieuwe aanpak.” Vanuit deze gedachtegang slaan Van de Mierop keukens en Innomedio de handen in elkaar om het merk in een nieuw jasje te steken.

Van de Mierop Keukens & Interieur

Voor wie het bekende keukenmerk nog niet kent, Van de Mierop Keukens is ondertussen een gevestigde waarde in en rond Rijkevorsel. Met meer dan 15 jaar ervaring op de teller ontwerpen en realiseren zij droomkeukens of ander meubilair voor hun klanten.

Wat we deden

Branding & design en webdevelopment

Bezoek www.vdm-keukens.be

Nieuwe toonzaal, huisstijl én website

Met de visie, doelgroep en werking in het achterhoofd, werkt onze designer een gepersonaliseerde huisstijl dat volledig in lijn ligt met de visie en missie van VDM Keukens. We ontwerpen een nieuw logo dat bij zowel de online als offline communicatie en reclame gebruikt kan worden. Het nieuwe logo weergeeft duidelijk de persoonlijke touch en vakmanschap van VDM Keukens, met een link naar het verleden maar tegelijk hedendaags.

Daarnaast gaan onze webdevelopers aan de slag met ontwikkeling van een nieuwe website dat volledig in het verlengde ligt van de nieuwe toonzaal.

Online toonzaal

Elk websitebezoek start met een mooie foto die de juiste sfeer overbrengt en de bezoeker een beeld geeft van de kwaliteitsvolle keukens en interieur van VDM Keukens. Wanneer je vervolgens verder scrolt, krijg je meer uitleg over de verschillende mogelijkheden, werkwijze en kan je eenvoudig een online offerte aanvragen.

De nieuwe website is dus als het ware een online toonzaal, waarbij het vakwerk van VDM Keukens in de kijker wordt gezet.

Een rebranding project opstarten?

Wil je weten hoe wij aan zo’n rebranding beginnen? Of wil je jouw bedrijfsimago versterken, maar weet je niet hoe? We geven je graag meer uitleg in een vrijblijvend gesprek.


I want to meet those guys!

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak