Is jouw website nog up-to-date? Laat dit door ons doorlichten!

De negatieve impact van het Coronavirus (COVID-19) op de maatschappij is erg groot. De overheid legt terecht ingrijpende maatregelen op die veel mensen maar ook bedrijven hard raken. ‘Blijf in uw kot’, luidt de boodschap. Oké, iedereen is thuis maar wat nu? Wat gebeurt er met jouw bedrijf of jouw winkel? Wat doe je met de vrije (verplichte) tijd die je nu over hebt? Gelukkig is er ook een “positieve” kant aan de situatie. Corona biedt tijd, die je anders nooit op overschot had. Tijd, die je kan gebruiken om te investeren in jouw digitale aanpak. Tijd voor actie!

Corona? Tijd voor actie!

Het is nu dé moment om even stil te staan bij jouw digitale strategie. Laat ons beginnen bij de basis, jouw huidige website. Wordt jouw website nog gevonden in Google? Zoekt jouw doelgroep tijdens deze crisis op dezelfde manier naar jouw producten en diensten als voor het Coronavirus? Zijn de zoektermen die je op jouw website gebruikt nog up-to-date? Staan er nog producten of diensten op jouw website die ondertussen niet meer van toepassing zijn? Bestaat jouw website al enkele jaren maar heb je deze al lange tijd niet meer aangepast?

Kan jij bovenstaande vragen niet beantwoorden? Dan is de kans groot dat jouw website niet meer voldoet aan de huidige normen om te scoren in de zoekmachines.

SEO-audit laten uitvoeren

Innomedio wil ondernemers aansporen om niet bij te pakken te blijven zitten in deze bizarre tijd. Spendeer jouw tijd nuttig en ga aan de slag met jouw verouderde website. Ben je benieuwd of je met jouw online inspanningen het maximale resultaat behaalt? Laat onze online marketeers jouw website doorlichten via een uitgebreide SEO-audit en ontdek hoe je deze helemaal up-to-date kan maken naar de huidige normen en standaarden.

Wat mag je van zo'n audit verwachten?

De resultaten van onze SEO-audit en de actiepunten die daaruit komen, lichten we graag toe via een digitaal gesprek. Wat mag je verwachten van zo’n SEO-audit?

  • Een eerlijke kijk (zowel positief als negatief) op jouw website en huidige strategie
  • Een uitgebreide analyse, opgesteld door experts die dagelijks bezig zijn met online rendement
  • Verschillende actiepunten om jouw website naar een hoger niveau te brengen
  • Online rendement op lange termijn

Interesse? Boek vandaag nog jouw online marketeer en ga voor een hoger online rendement! 


Boek jouw online marketeer!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets iets mis. Probeer Opnieuw. Kijk zeker na of alle verplichte velden zijn ingevuld.