SEO of zoekmachineoptimalisatie voor jouw website of webshop

Verschijn bovenaan in Google door optimale SEO-resultaten.

Wat is SEO of zoekmachine-optimalisatie?

Wat is SEO of zoekmachine-optimalisatie?

SEO of zoekmachineoptimalisatie dient om de organische zoekresultaten van je website of webshop te verbeteren zodat (potentiële) klanten als eerste bij jou terechtkomen. Het opnemen van organische zoekresultaten in je online strategie is een absolute must aangezien SEO langdurige resultaten biedt voor je website of webshop.

Optimale zoektermen & keywords

Organische zoekresultaten worden verbeterd op basis van specifieke zoektermen die van belang zijn voor je onderneming. Een zoekwoordenrapport geeft duidelijke inzichten over de maandelijkse zoekopdrachten van specifieke zoektermen om een website of webshop te verbeteren.

Mogelijkheden voor SEO, Search Engine Optimization

Mogelijkheden voor SEO, Search Engine Optimization

Metagegevens & metatags

Metagegevens hebben invloed op je positie in Google aangezien deze gegevens iets meer vertellen over je webpagina. Het optimaal instellen van je metagegevens en metatags met de juiste zoektermen is dus van essentieel belang voor jouw positie in Google.

SEO-copywriting

SEO-copywriting beïnvloedt de organische zoekresultaten en creëert vertrouwen bij (potentiële) klanten. Zorg dat je doelgroep wordt aangesproken met het juiste woordgebruik en inhoudelijke kennis alsook optimaal beeldmateriaal om nieuwe leads te genereren.

Landingspagina’s

Landingspagina’s zijn informatieve pagina’s die worden uitgeschreven om je website of webshop beter te laten scoren in Google voor bepaalde zoektermen. Zorg ervoor dat jij op de eerste pagina in Google verschijnt om het aantal relevante bezoekers naar je website te verhogen.

Google Webmaster Tools

Google Webmaster Tools is een handige tool die meer inzichten geeft over hoe bezoekers naar je producten en/of diensten zoeken. Het opnemen van deze zoektermen is belangrijk om bezoekers te sturen naar je website en onmiddellijk de meest relevante informatie te tonen om interesse op te wekken en een conversie te stimuleren.

MEER WETEN OVER SEO?

Meer weten over SEO of hoe we de positie van je website of webshop kunnen verbeteren in Google? Vul dan onderstaand formulier in of maak een afspraak met onze SEO-experten.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets iets mis. Probeer Opnieuw. Kijk zeker na of alle verplichte velden zijn ingevuld.